Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Szabina38 · Lelkes újonc (26 hozzászólás) · 2016. március 27. 14:24

Egy kicsit már megint sok a kamus! 

ghost1 · Újonc (39 hozzászólás) · 2016. március 26. 19:16

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok,mindenkinek! :)

popófan · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2016. március 26. 09:03

Az egyik képe alapján ő volt régen a fényesben a New York poszteres szobában. Felejtős, bár most ki tudja....a vicc is azt mondja ha terhessel vagy és szerencséd van még le is cumiznak:-)

trololo · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. március 25. 20:21

Vlaki biztosan - különben nem lenne terhes

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. március 25. 18:56

Volt hirdetés arccal!  Biztos a dícséret hatására szabadságolta magát:)

megosztás · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. március 23. 21:21

Bocsánat.. te nagyon ostoba vagy.. felesleges bizonygatnom hogy nem vagyok tréner/madame, így hát csak hahotázok rajtad pfff :D 

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. március 23. 13:30

Tisztelt Hirdetők és Látogatók!

Kérjük a továbbiakban a csevegő részben legyenek szívesek folytatni.

Köszönettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Szabina38 · Lelkes újonc (26 hozzászólás) · 2016. március 23. 13:11

Úgy látom könnyű a másikra kenni számomra elképzelhetetlen hogy ha valakivel lebeszélem azt ne fogadtam nem vagyok a saját p**zem ellensége a szivatások meg a legúndoritobb esetek mert mi van ha pont akkor más is szeretne jönni az jönne is de lemondom mivel már az előzővel aki végül nem jön el lebeszélem.

Szabina38 · Lelkes újonc (26 hozzászólás) · 2016. március 23. 13:05

Csak sajnos kevés az értelmes ember!

Szabina38 · Lelkes újonc (26 hozzászólás) · 2016. március 23. 12:56

Na mindegy de szerintem értelmes felnőtt embereknek sokkal jobb szorakozást is vannak!

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2016. március 23. 12:09

Sajnos van (nem is kevés) aki visszaél a számoddal. Felcsörget többnyire a lehető kegrosszabb időpontban, stb. Alap dolog lenne, hogy vendéget nem hívnak vissza sohasem, sms-t meg végképp nem írnak. Ez az alapvető diszkréció része lenne.

Golekon · Újonc (47 hozzászólás) · 2016. március 23. 11:17

Azért, hogy amennyiben egy telefonszámmal már befürdött
- nem ment el az illető
- elment de szimpátia/ápolatlanság stb. miatt nem vállalná be újra
- vagy ne adj isten csak "telefonbetyárkodott" valaki, pl. lihegett a telefonba valami kis lurkó...stb.),
akkor ezeket a számokat lementi pl. úgy, hogy "ne vedd fel".

Persze, ha telószámot cserélsz (vagy van eleve több- de ugye az is véges számú), akkor hívhatod megint, de csak nem vesz senki naponta új kártyát :)

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2016. március 23. 11:11

Az esetek döntő többségében azért olyan helyen voltam ahol nem láthatott sehogy sem a hölgy. Ott kizárt a nem szimpatikus eset és a személyes ismerettség. Szerintem ez egyszerűen leh*zás, trehányság, 50 vendég beszervezése ugyanarra az időpontra és aki előbb ér az a nyerő helyzet.

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. március 23. 10:28

Lehet személyes ismeretségbe futottál volna bele és a csajszi jobbnak látta ha nem fogad. Vagy nem voltál szimpatikus és ezt ezen módon hozta tudomásodra. 

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2016. március 23. 09:45

Én pont a fordítottba futottam bele sokszor. Lefoglalom az időpontot, pontosan érkezem van, hogy fel is veszi a hölgy, hogy pontosan hány szám. Erre az ajtóban a kapukódért hívnám már kinyom, nem veszi fel stb. Volt olyan, hogy a kapukódot még megmondta és a lépcsőházi ajtó előtt meg álltam mint az a bizonyos a lakodalomban. És ennek mi értelme hmm?

petike400 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. március 22. 22:05

Sziasztok :D itt a városban ki a szűk puncis leányzó akihez megéri elmenni? :D

Kecskécske · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2016. március 22. 20:51

A csecsemőktudtommal a f***eregetéstől sírnak fel,most akkor te is el lettél fenekelve ? :DDDD

Mina · Újonc (31 hozzászólás) · 2016. március 22. 20:10

Ezt én sem értettem Szabina elég sokáig. Vannak olyan vendég-jelöltek, akik szimplán át akarnak verni, vannak olyanok, akik a konkurencia oldaláról próbálnak "lefoglalni" időpontot.. és vannak olyanok is akik sajnos félnek eljönni, mert mi lesz ha eljön? és túl sokan vannak a lakásban? vagy esetleg nem tud úgy ellazulni ahogy kellene?..  Én az utóbbiakat megértem. de azért valóban szólhatnának. ez így van. :) Szép estét! :)

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. március 22. 18:37

Ez 90%-ban igaz, de vannak kivételek. Például itt Debrecenben Rita is volt 0-24 órás, de természetesen este-hajnalban már nem volt elérhető. Van hogy nem figyelnek az időpontokra, de a legtöbb esetben tényleg reklámfogás. Szóval embere válogatja. Figyeld a beszámolókat, és talán nem tévedsz nagyot.

Amúgy nem sokba kerül átregizni hírdetőröl...

lacafaca · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. március 22. 15:41

Csak annyit kérdeznék, hogy miért minden szolgáltató, csak kijelzett számot fogad??? miért érdekli a számom, ha azt mondja diszkrét???95% aki hívja őket úgyis eldobható mobilszámról hívja, ez fúrcsa nekem nagyon

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen