Tisztelt makktársam! Nem értem, mi a gondod velem. Nem írok túl sokat a fórumra, egyszerű felhasználó vagyok, aki szereti megosztani a beszámolóit másokkal. Nem futtatok senkit, csak leírom, hogy mi történt velem, sem elvenni, sem hozzárakni nem szoktam a velem történtekhez. Nem értem, miért kell neked kötekedni?
Voltam már jó pár k*rvánál nem rövid életem során, láttam már sok olyan lepukkant kócerájt, hogy ahhoz képest ez a panzió nekem átlagos. Én véleményem, tartsd tiszteletben. Lehet, hogy én vagyok kisigényű, de ez van.
Képzeld,kényeztetni nem csak szájjal lehet, hanem kézzel is, bármennyire hihetetlen. Van egy hülye szokásom, próbálok kedvesen viselkedni azzal a nővel, akivel a következő fél vagy egy órácskát el fogom tölteni. Akármennyire fura, én a legöregebb, legdagadtabb k*rvát is nőként kezelem. Valószínüleg beteges lelkületű vagyok, de hát ez van.
Tapasztaltam nem egyszer, nem kétszer, hogy a csúnya fejű lányoknak néha egészen szép teste van. Konkrétan 1999-2000 környékén volt az Újkertben egy számomra nagy kedvenc szolgáltató, akinek olyan ronda feje volt, hogy még az én fejemre is zacskót kellett húzni, hogyha az ővéről leesik menet közben, akkor se legyek veszélyben. De olyan teste volt, hogy bármelyik szobrász megirigyelte volna. Panni nem tartozik ebbe a kategóriába, csak azt mondtam, korához képest jól néz ki, illetve tapasztalom rendszeresen, hogy 20-22 éves lánykáknak löttyedtebb bőre, puhább teste, csoffadtabb feneke van, mint neki. Ez is csak egy magánvélemény.
Sajnos el kel hogy keserítselek, de amit leírtam,azt valóban így történt. Próbáld meg elfogadni. Természetesen én is elfogadom, ha neked más tapasztalatod van. Találkoztam már ezen a fórumon sokszor, hogy valakiről jót írtak, de pont azon a napon szar napja volt a szolgáltatónak, és a nyomait sem tapasztaltam az áradozó fórumozók dicséreteit rajta. És volt már ellenkező tapasztalatom is, amikor valakit lehúztak ezerrel, és velem meg pont kedves volt.
Lehet ebből általánosítani? Nem. El kell menni a szolgáltatóhoz, és meg kell tapasztalni, ki kell próbálni.
Mint ahogy én sem hagyom abba a k*rvázást, és ezután is le fogom írni a saját tapasztalataimat,élményeimet. ;-)