Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2016. január 17. 08:11

Sztem mobilról írta. Ott körülményes az ékezet írás.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. január 17. 00:52

Oké, hogy angol billentyűzet. de ez nagyon gáz!

futar · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. január 16. 19:43

Hali, Eszternel voltam a masik ket csajnal nem , nekem bejot a csaj es a vagany stilusa...kero ok,parkolas ingyenes . Az akcio ok, nagyon jol csinalja a fraciat ...a lovaglast ...es  hatulrol is isteni latvany, jo lehet pakolni, oda teszi magat  latcik hogy szereti amit csinal nincs nyafi ...remelem segitetem.

drboom · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. január 16. 18:36

Sziasztok!

Eszter(29), Réka(18) és Kyra(24) között vacilálok. Kit ajánlanátok legszívesebben?

szasza00 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. január 16. 17:52

Szia Micus . hmm jó kép .. :) dögös .. 

Császár Kurátor · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2016. január 16. 11:23

*** Kérjük a hirdetők lejratásának mellőzését! (Adél, Ancsa, Csilla...)

Sziasztok.

Egy kis élménybeszámoló:

Nemrég voltam a Dyna (25) nevű lánynál. Hát meg kell, hogy állapítsam, hogy nagyon igénytelen szegénykém. 

Az egy dolog, hogy nem olyan, mint a képeken, hanem sokkal nagyobb, kb. mint egy bálna, pedig én szeretem a teltkarcsú lányokat, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy nem nagyon ad a személyes higéniára! 

Eléggé kellemetlen szaga volt ott lent, és olyan izzadt büdös volt mint egy 3-napja dolgozó kőműves.

NEM AJÁNLOM SENKINEK.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. január 15. 23:39

"feltűntek az elmúlt hónapokban fiatal csinos lányok"

Nos a nagyja már régi motoros, a többi meg roma'ntikus csajé. Úgyhogy nem az étlap változott, csak a túrós tésztát nevezték át túrós csuszára. Sajnos. Tapasztalataimat meg már leírtam az "új" versenyzők terén. Hát mit mondjak, siralmas. 

kanossrác · Lelkes újonc (105 hozzászólás) · 2016. január 15. 21:57

Üdv mindenkinek! Látom feltűntek az elmúlt hónapokban fiatal csinos lányok, és ugye sokakról nem tudni semmi infót.  Ha valaki tudna nekem közülük ígéretes "tehetséget" ajánlani, azt megköszönném neki. 

ti-bike · Kvázi-tag (109 hozzászólás) · 2016. január 15. 18:54

Maryann veszprém , bocsesz ;)

ti-bike · Kvázi-tag (109 hozzászólás) · 2016. január 15. 17:58

Kellene egy igazi masszőr, igazi lingam tudással! Mariann székesfehérvár, na őt díjjaznám :) extrán. Elegem van már a házi asszonyokból, akiknek hagyma szagú a keze vagy éppen kirepedt a sok mosogatástól!Esetleg ha valaki tud egy igazi masszőrt az jelezze! Köszönöm.

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. január 15. 14:34

:) Valótlannak lehet minősíteni! Attól még a tények tények maradnak! 

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. január 15. 13:57

Aisa meg azonos a  már több névvel is hirdető (Amanda, Hanny, Hani, Niki) csajszival! A neve az 101 re mindíg új :D

ti-bike · Kvázi-tag (109 hozzászólás) · 2016. január 15. 08:46

pfffúúú bakker ááá,ha valamivel el lehet rettenteni akkor ez az :)

ti-bike · Kvázi-tag (109 hozzászólás) · 2016. január 15. 08:43

Elvirán kívűl szinte minden masszőrt kipróbáltam. Mercédesz profi???? haha

Mercédes:Kapkod,áll magabztosság,masszázs közben folyamatosan szervezi a kuncsaftokat,Pl:épp pöcsverés közbe"persze jöhetsz 10 perc múlva,most még van vendég de addigra végzek" Alig vártam hogy vége legyen.Legközelebb akkor megyek hozzá,ha sok lesz a szabadidőm és ő f**et!

Andi33:Nem volt rossz , de amikor a végén azt mondta"gondolj valami szépre mert nagyon elszaladt az idő"na az kiverte a biztit.Masszázs jó ,az erotika része kb értékelhetetlen.

Viki29:Profi masszázs,távolságtartó viszont aki masszázst akar az őt keresse.Intimitás semmi.

Bianka23:Sajnos ritkán hírdet,nagyon nagy kedvenc.Nagyon profi masszázsban,lingam is kiváló,maximális intimitás,kedves és csinos nő!

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2016. január 14. 23:22

Azta de komoly! Részvétem :D

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2016. január 14. 23:19

A Kitty35 is doktorálhatna franciából :)

nahiszen · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. január 14. 23:15

Azért csak óvatosan. Ne nagyon lélegezzetek orron keresztül amikor odalent jártok.. Persze lehet csak én fogtam ki... 

popófan · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2016. január 14. 18:00

Doktorálhatna franciából.

B.PISTI 21053 · Lelkes újonc (108 hozzászólás) · 2016. január 14. 12:22

Szia.Zoé20 engem is érdekkel.Milyen a csajszi?Jöhet privátba is az infod.

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2016. január 14. 11:35

Bettyke (23)- ről több makktársam kért már tájékoztatást, most összefoglalom. 2015. július 17. 14:13.-kor már írtam tapasztalatomról. Akkor csalódásomról kellett beszámolni, mert az előre megbeszélt találkozás elérhetetlensége miatt sikertelen volt. Vonzó fotói alapján nem mondtam le arról hogy meglátogassam későbbi időpontba, ami sikerült is és nem bántam meg. A fotókon Ő van, számomra vonzó, szép arcú formás testű (aki kedveli a teltebb idomokat) kedves lány, szolgáltatása átlag feletti, logisztika jó. Csak ajánlani tudom. Kora viszont harminc körüli de hirdette már magát Bettyke(28) ként is. Kár lett volna ha az első csalódásom után végleg lemondtam volna róla. Tanulság, az első kudarc után amit nem tudunk mi okozta, nem szabad feladni. Amit viszont nem értek, mért kell trükközni. Bettyke tellószámát változatlanul hagyva több azonos fotóval többször változtatta nevét. Volt már Bettyke(20) Bettyke(28) Didy(23) Bettike(23 ) és jelenleg Bettyke23
Jelenleg két hirdetése is van fenn. Véleményem szerint a trükközés rontja a lányok hírnevét és Bettykének erre szerintem nincs szüksége, mert szépsége, formája, szolgáltatás minősége, és logisztikája miatt erre neki nincs szüksége.

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen