Szisztok!
Megvolt ma életem első találkozása, be kell számolnom róla. :)
Már jóideje nem voltam senkivel, így hiányzott a női test kézzelfogható közelsége. Nem véletlenül nézegetem már egy ideje az oldalt...
De nem akartam -fogalmazzunk így- dugni menni...
Az érintés hiányzott.
Ezért inkább a masszázst hirdető lányokat nézegettem. Inkát választottam. Micsoda jó döntés volt!
Egyszerűen egyeztettünk időpontot, egy nappal előre bejelentkeztem.
Könnyen megtalálható, bár én először picit eltévedtem, de gyorsan korrigáltuk, hogy ne az emeleten keressem. :)
Ami az ajtóban fogadott meglepett. Egy gyönyörű nő állt ott. A képek nem mutatják meg a valódi alakját. Izmos, de nőiesen, nagyon formás. Sok kis 18 éves igazán irígykedhetne az ilyen idomokra.
Sőt az arca is szép!
Egy gyors tusolás után a masszázspadra invitált és megkérdezte akarok -e intim kényeztetést az elején. Persze igent mondtam.
Én végig izgultam, ez rányomta a bélyegét a teljesítményemre. De Inka kitartása meghozta a gyümölcsét. :)
A masszázs pedig igen erőteljes, az ember nem is hinné, hogy lehet ilyen törékeny nőnek ennyire erős fogása. Persze amikor kell leheletfinom is volt. :)
Én is megérinthettem, de nem estem neki vadul. Mindig megkérdeztem, hogy ezt lehet-e.
Végig nagyon kedves volt.
Egy órára mentem, sem az időtartam betartásával, sem a megbeszélt ***moderálva***nem volt gond. Minden úgy alakult ahogy megbeszéltük.
A végén kicsit beszélgettünk még, adott pár tanácsot. :)
Ha tehetem, biztosan őt választom legközelebb is!
Köszönöm az élményt Inka!