Mindegy,semmi baj.
Akkor egy nap két csajt is felkerestél? :)
Mindegy,semmi baj.
Akkor egy nap két csajt is felkerestél? :)
..............És előre is Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Nem, de ha lehet valahogyan, akkor törlöm, segítséget kaphatok?
Minden úgy van ahogy mondtad!
De arra nem kért meg,hogy ne írjál róla semmilyen véleményt??
Mert szerintem ezt illő lenne tiszteletben tartani!
Amina(21):
Böszörményi - Füredi. A hely 10/8, a hölgy 10/8, action 10/9, franciska 10/7. Kellemes csalódás volt. Feszes test, aranyos arc (olyan szemüveges - titkárnős), nyelves puszi. A NF lehetne alap, mert a rózsák száma kicsit magasabb. Vagy szimpátia alapján.. Összességében rendben volt minden. Ritka (főleg nekem). Szerintem tartsuk meg. :)
Hali, Vendi21-rol erdekelnenek velemenyek infok. Elore is koszi
Szerintem nem csak nála,hanem a többi hölgyre is elmondható hogy mit vállal be és mit nem az őt meglátogató vendégnek.
Illetve függ attól,hogy mennyire vagy szimpatikus és mennyire találtok egymásra és megvan-e az összhang :)
Ma is ugyanaz a tapasztalatom hozzállása nagyon kedves és ajánlott akinek a vékonyabb lányok bejönnek. Persze a fotókon amúgy is látszik az alkat.
Jobb ha nem, számolgatsz, úgysem tetszene a végeredmény!
Az illúziót, ha megkapjuk akkor rendben van, ha nem, akkor nem volt szerencsénk :-( viszont ez több okból is lehet.
Ezt már mindenkinek saját magának kell megtapasztalnia, és levonni a negfelelő következtetéseket!
Most a beszámolód után kicsit elgondolkodtam.. ha külön ki kell emelni hatalmas pozitívumként, hogy csak napi 4 vendég, akkor mennyit fogad egy átlagos lány? 10-et? S egy átlagon felüli? 15-20? :D
Aki tud valami megközelítő átlagot, az kérem ossza meg (nem mintha sokat számítana, csak kíváncsiság...)
Tudtam én, hogy nem napi 1-2-ről van itt szó, de konkrét számokba eddig nagyon bele se nagyon gondoltam.
aletta (20)-ról infoja valakinek? Akár privibe. Köszi
Szia!
Ez így igaz ahogy mondod kedves kolléga!
Én is alig várom hogy újra meglátogassam :)
Sziasztok! Nilyről egy rövid beszámoló. Szép, finom test, kedves, figyelmes hozzáállás. A lakás nem nagy csoda, de a lány nagyon kellemes élmény.
A válasz: szerintem igen
Még mindig aktív a hirdetése.
Köszönöm:)
Sziasztok!
Először is Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Tegnap meglátogattam Micus-t, immárom második alkalommal és tökéletes élményben volt ismét részem. Izzig-vérig igazi NŐ, a fotói tökéletesen megfelelnek a valóságnak, de talán még csinosabb! :) KIZÁRÓLAG IGÉNYESEK-nek ajánlom, napi max 3-4 vendéget fogad, de aki bejut hozzá, annak rendkívül élményben lesz része! 10/10-es, fantasztikus szerető és nagyon kellemes beszélgetőtárs, egyszóval tökéletes választás azoknak, akik nemcsak egy gyors menetre vágynak.
Remélem mihamarabb újra hírdetsz :)
kellemes karácsonyi ünepeket kivánok és boldog uj évet
Először is kellems karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Valakinek van közeli élménye Aletta-val(20)? Nagyon csinos a hölgy, aki tud róla mesélni szívesen meghallgatom.