Sziasztok!
Vendinél már többször jártam, ezét most gondoltam, hogy házon belül váltok.
Flora(18) a kiszemelt. Az adottságait a képek alapján látom, de nagyon érdekelne, hogy milyen arc társul hozzá? Aki volt nála néhány szóban jellemezhetné hogy vizuálisan milyen a hölgyike.
Legutóbbi látogatásom:
Viki(29) masszázs: régebben már jártam a hölgynél, hosszú idő után most ismét megtettem. Titkon reménykedtem, hogy a feltételek hátha lazultak egy kicsit és bevállal olyat is, amit korábban nem.
Sajnos csalódnom kellett. Olyannyira, hogy gyakorlatilag semmit nem vett le magáról, ami egy decemberi öltözködési viszonylatban igencsak gáz. Régebben azért a fehérnemű (illetve nála a bikini) bejátszott.
A masszázs egyébként korrekt, de ez gondolom ezen oldal látogatóit egyáltalán nem érdekli. A végén kizárólag kézi befejezésre van lehetőség. Ez nem is lenne baj és technikai szempontból nem is lenne rossz, de sajnos annyira rezzenéstelen és érzéketlen arccal csinálja, hogy ez a szokásoshoz képest igencsak hosszúra nyúlt kilövellési időt eredményezett nálam.
Ilyen tesi adottságokkal nagyon sokra vihetné a városban. Egy jó franciás befejezéssel és némi mosollyal a legjobbak között lehetne. Korosztályában szerintem a legjobb testtel rendelkezik, amihez egy kellemes arc is társul. Kár, hogy ez az arc mindig túlzott pesszimizmust és érzéketlenséget sugall, amit nagyfokú szótlansággal fűszerez.
Távozáskor az a gondolat járt a fejemben, hogy így ebben a formában nem akarok hozzá visszamenni röbbé és rögtön fel is jött a deja vu érzés, hogy legutóbb is ez járt a fejemben, mikor távoztam tőle. Sajna az idő mindent megszépít, így ismét visszatértem hozzá, de gyanítom, hogy most már tényleg utóljára - hacsak megint cserben nem hagy a memóriám.. :-(