Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2015. december 01. 14:10

Sziasztok, jött egy-két normális beszámoló, illik viszonozni. (hajjátok, illik! :)

Sz'al utánajártam pár csajszinak, mit lehet megtunni róluk?

Először is, Füttyös beletalált mint tehén farka a lepénybe: Alíz 18 ikertesója Baby Michelinnek, és igen, passzol hozzá arcra is, szóval ebben a szakmában a jószándék nem elég. De aki asztat szereti, annak ajánlott.

Nagycumi a Vivi 25 is a felhőkarcolóban, a valóság és a képek átfedése zéró. Hozzáállás elmegy, de ekkora negatív benyomást az elejénél nehéz ellensúlyozni.

Nézzük mi derült ki Zsófi 20-ról: helyszín OK, Makk Doni régió, képek OK, úgyhogy kb. korrekt, a szándék is elmegy, ha futószalagon szereted, ajánlott!

Viszont a sokak átal ismert Watertower dugihely pár házzal arrébbment a hírek szerint a Xmas George-ra, és itt lesz Réka 18, aki szép is, kedves is, ciciben nem erős, de összességében ajánlott.

Úgy tűnik uitt érhető el Tilda 18, aki nagggyon vékony, nullcickó, esetleg pedofilok szerethetik, hozzáállás kb. OK, francia egész OK, popóról nincs hír, mert bizonyos méret fölött nem vállal (sorry :) ha erre vágyik valaki, ajánlható.

Összességében a fenti csajoknál attrocitás nem volt, kísérletezni lehet, hajrá fijjúk!

Ja, azér pl. Vivien 28, Zoé 33, Diamond 25, Bíborka 26 -ról írhatnátok! Füttyös, vmi? Geróf, ebben már van a kedvenc korosztályodból is. Többiek? Na?

Nacsá!

Bush 

csuti · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. december 01. 14:02

Nem lesz szépségkirálynő, inkább olyan átlagos falusi lánykának mondanám. Én nem tapasztaltam a mell lógást se, de kétségtelen, hogy egy kb. 20 éves lánynak azért lehetne sokkal feszesebb teste és jóval kissebb hasa. Ha idegen nyelvből akarsz diplomázni akkor ajánlom, mert a jelenlegi felhozatalból nekem benne van a top 3-ban, de ha többet is szeretnél szerintem van jobb választás is.

humm · Kvázi-tag (125 hozzászólás) · 2015. november 30. 19:51

A feje is olyan csúnya?

kanossrác · Lelkes újonc (105 hozzászólás) · 2015. november 30. 18:42

Sziasztok puncivadászok!  Mivel olvastam itt pozitív infót a Lili18- nevű csajról, hát úgy döntöttem hogy felkeresem. Mikor beléptem a lakásba már egyből elállt a lélegzetem. Lili egy nagyon szép arcú teremtés gyönyörű nagy mellekkel megáldva. Mindent bevállal. Érzéki pillantásai megőrjíti az embert annyira izgató. Egy kissé telt a csaj de nagyon nőiesen, tehát semmiképp nem nevezném kövérnek. Nem nyafog semmiért, velem elhitette hogy  szereti is amit csinál. Az előjáték és néhány pozícióváltás után kértem hogy a szájába végezzen ki, amit simán bevállalt, sőt még a sűrített tejemet el is fogyasztotta mind egy szálig, mintha csak a világon az lenne a legtermészeteseb dolog.

Kérdeztem az ikertestvéréről, akiről röviden annyit mondott hogy kétpetéjű ikrek és ezáltal vannak különbségek közöttük. Vagyis ha valaki bevállalja az ikertestvérével együtt akkor ne lepődjön meg ha nem két azonos kinézetű csajt lát.

Mindenképp ajánlott kategória!

Még megyek vissza hozzá. 

ti-bike · Kvázi-tag (109 hozzászólás) · 2015. november 30. 16:22

Sziasztok . Bianka 23 -ról : Amennyiben masszázst keresel, akkor érdemes meglátogatni. A legjobb lingam nála van a városban. Kb 1 hónapja volt itt, de most ismét vissza jött. Remélem sokáig marad.

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2015. november 29. 23:17

Tájékoztatás ment privibe mert itt kimoderálják.

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2015. november 29. 19:42

Pont a legjobb három új csajt foglaltad össze :)

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2015. november 29. 19:33

Linket mellékelném de kimoderálják:)

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2015. november 29. 19:32

Linda23 szerintem úgy kamu ahogy van! Egy német oldalon olasz lányként hirdet ezekkel a képekkel csak ott nem 154cm hanem 162 :D

Deep · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 29. 16:56

Halihó!

Linda 23-nál, Réka 18-nál vagy Tilda 18-nál járt valaki? :-)

Jöhet privát üzenetben is!

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2015. november 29. 15:03

Alíz(18):

Megpróbálom nem megbántani a hölgyet. Tehát a hely lepukkant, Zsuzsival rendel. Akkor csesztem el amikor nem fordultam ki az ajtón...

A valóság köszönő viszonyban sincs a képekkel. Kb. 20 kg plussz a drága, és mindene lóg (hasa, melle, segge), de nagyon durván. Amúgy kedves, de kb ennyi a pozitívum. A franciska valóban jó, és nyomja a mélytorkoskát is, de a teste látványától úgy lehervadtam, hogy vége volt a "csatának" már az elején. Normál rózsaszál, ügynökösdi a bejutásnál (ide menjél, oda menjél, itt szálljál ki a liftből...stb). Szóval akinek egy jó franciska kell, és nem válogatós az keresse fel, de nekem 10/1!

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2015. november 29. 12:46

Furcsa, hogy Jázmin esetében már jó ideje mindenki az alulról kicsapó bukéra panaszkodik és mégsem hajlandó ez ellen tenni semmit. Én a helyében elgondolkoznék....

Egy kérdésem is lenne:

A Fényesben a Vendi(21) / Flóra(18) páros lakásán rendel még egy alacsony, vékony fekete hajú lány. Nem tudjátok milyen néven hírdet?

ti-bike · Kvázi-tag (109 hozzászólás) · 2015. november 29. 12:37

Az új lány Tilda a Barátok köztből jött ? Szabó Erika? :) Mindenesetre a popsi csodaszép. Esetleg ha járt nála valaki ne tartsa magában.Köszi. Üdv.

johnblack · Újonc (45 hozzászólás) · 2015. november 29. 11:10

Üdvözlet mindenkinek!

Erika 32: Helyszín a k. lajos str. (régebben a vénkrt rendelt), a lakásban többen is vannak (pl. regina 35), de alapvetően türhető. A lány szép arcú, kedves, de nem vékony (bár a képeken is látszik) olyan bbw. Francia rendben (10/8) az aktus se rossz de kicsit tuljátsza, de összességében ajánlott, lehet még visszanézek.

Szofi (25-26?) az apróból: a legmagassabb házban rendel, a lakás lepusztult, a hölgyet is így jellemezném. Az *** moderálva *** ami igen baráti minden benne van, (*nal, m*lytorkos stb.) semmiért nem nyafog, szinte mindent szabad, de azért nincs az a nagy beleélés se, a francia isteni de a hely és a kinézet rányomja a bélyegét. Nem megyek többet.

Jázmin 33: Az öregkert, kivül felujított, belül inkább lepusztult panel.  A hölgy igen igyen termetes (olyan 16-9 es valóság) a képek +20-30 kg.  Egyébbként kedves, a francia jó de kf-re nem ajánlom, mert mikor hátsó támadás volt sem voltak kellemesek az illatok. *** moderálva ***

Golekon · Újonc (47 hozzászólás) · 2015. november 29. 08:48

Megköszönöm, ha elküldöd :)

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2015. november 29. 05:48

Van erre egy speciális oldal ahol találsz erre a célra lányokat! (Debrecenieket is arcképes hirdetésel) Ha érdekel priviben elküldöm a linket itt kimoderálják.

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2015. november 28. 20:04

Légyszi nekem is elküldeni nevét és a sztorit. Köszi.

popófan · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2015. november 28. 16:17

Cilike=Böbi

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2015. november 28. 13:21

Na és mind a ketten jól jártok :D

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2015. november 28. 07:52

Üdv!

A Réka18-nál vendégeskedett már valaki?

Érdemes meglátogatni vagy kerülendő?

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen