Üdv! Megosztanám pár látogatásom tapasztalatát, remélem a példám ragadós!
***moderálva***: Telefonban egy kicsit még bizalmatlan, de a tetthelyen már oldottabb. Nagyon kedves, közvetlen, igazi bújós barátnő-feeling. Csók igazi nyelves, francia kiváló, a kf is mehet, illatos. A melle valóban nem az igazi, de mondom kárpótolja a mutatvány. Most már az Állomáshoz közel rendel, és szinte elérhetetlen, kár pedig meglátogatnám újból. 10/8
Rita36: A helyszín az Újkertben található, jól karbantartott, Milf-kategória. A telefonban ígértek ellenére, csók helyett csak óvatos szájrapuszi, a franciát jól végzi, teszi a dolgát, lovagló pozícióban nem túl erős rámozgás, összességében vegyes érzelmekkel távoztam, jó nő, próbál megtenni mindent, de azért nem az igazi, lehet nem volt meg kettőnk közt a kémia. 10/5
Eszter25: Nála régebben voltam többször is, az első pár alkalom nagyon jól sikerült, nagyon jó, bőnyálas francia, érzéki csókolózás, és kiváló action, az utolós alkalommal viszont, mintha a kiégés jeleit tapasztaltam volna nála, ezért azóta nem voltam, remélem ez megváltozott. 10/9, ha az utolsót nem számítom
Erika32: Még a vénkertben látogattam meg, most már úgy tudom a Kossuth utcán van. Szélesebb mint a képeken, de arcra szép. A franciája kicsit erőltetett, lehet vele csókolózni is. 10/6
Júlia42: Jókat olvastam róla, de nekem annyira nem jött be. A korához képest jól néz ki, bár szerintem több, mint 42. Közepes francia, gyenge csók, közepes action. Nem megyek vissza. 10/5
Evelin vagy Vivi25: Már magam sem tudom, kinél voltam. A képen egy szőke, szilikon-mellű hölgy volt, az ajtóban egy fekete hajú, nagy mellű, bár kicsit lógós, nő fogadott. A telefonban válllalt csókot letagadta, a franciája sem nagyon indított be. Azt hozzá kell tennem, hogy nem nézett ki rosszul, aki fogadott, de a hozzáállása, és a telefonos félretájékoztatása miatt 10/2
Hanna30: A pláza környéke, nem tudott mély noymot okozni bennem, cigis csók-szerűség, közepes francia. 10/4
És végül, de nem utolsósorban a jelenlegi kedvenc:Jessyka20: 10/10, és ennyi
Mint látható szubjektív a beszámoló, hiszen ízlések és pofonok. Nálam fontos a csókolózás, és erre rá is szoktam kéredezni, így ez nagyban befolyásolja a tapasztalatom.
Cserében én is kérném, akinek van infója, tapasztalata a követekező hölgyekről: Boni20, Berni25, Ivett22, Dyna25, Lil vagy Viki18, Kitty18, Bettyke23, Flóra18-ról, az kérem ne tartsa magában.
Köszi