Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
jozeffo · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. november 03. 11:22

Laránál tényleg senki nem járt még?

kéne egy kis infó, akár privátban is, köszi!

Törölt felhasználó · 2015. november 03. 07:57

Sziasztok. En is voltam nala ugy kb egy honapja es nalam is minden ok volt, es jo musorban volt reszem. Lehet tetszettem neki. Csak ennyit akartam.  kellemes vadaszast tovabbra.

kun · Tag (288 hozzászólás) · 2015. november 03. 07:23

Hát nemtudom. Én voltam nála párszor, de egyszer sem a közeli városban....

Nekem teljesen jót villantott...Teljesen meg voltam elágedve. A hely is első osztályú, tiszta hangulatos volt.

Biztos a kisugárzásoddal volt baj :D :D

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2015. november 02. 22:54

Bíborka(24) a mai napon újra regisztrált Bíborka(26) néven. Hirtelen két évet öregedett. Akkor valójában hány éves???

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2015. november 02. 19:24

Flóra(18):

Na most lehet az embert hülyének nézni, és ez is moderálásra kerül, de azért nem mindenki hülye, ugye? 60 kg ? Most nem kérem azt, hogy a szerkesztőség mérje meg a lányokat, de azért maradjunk már a talajon!

Törölt felhasználó · 2015. november 02. 15:52

Köszi az infot

Törölt felhasználó · 2015. november 02. 12:20

Most csevegtem Dior30 -cal. Egyelőre Szolnokon van, de december közepén jön Debrecenbe. Nagyon intelligens, nyitott, kedves csajszi. Mindenképpen meglátogatom...

Törölt felhasználó · 2015. november 02. 10:14

Mya(33) Tor***cko utcán rendel az Au***hantól 2 percre. Ő is az a fajta versenyző aki mindig más városba költözik, így néha Debiben is feltűnik. Masszázsra mentem egy boldog befejezéssel. A hölgy csinos, kedves is. A hely  színvonalas. Sokat dob a csajon a magassarkú. Elég széles háta van, mintha évekig úszott volna. A masszázs jó és teljes testre kiterjedő erős volt. A pipára sem panaszkodnék, de minden aktivitást leállított. Szerettem volna én is belekóstolni, de nem engedte. többet nem megyek hozzá 10/5

kanossrác · Lelkes újonc (105 hozzászólás) · 2015. november 01. 18:03

Tisztelt Gróf: Szép arcú nagy cicis kissé duci csajszi az Erika. 

kanossrác · Lelkes újonc (105 hozzászólás) · 2015. november 01. 17:48

Tegnap felhívtam a Vanda28 nevű lányt és bár valamelyest megvárakoztatott mivel éppen nem volt otthon, de megérte, ugyanis így mint később kiderült volt lehetőség a barátnőjével az Erika32- vel is együtt lenni, amit én be is vállaltam kedvező feltételek mellett. Na meg azért is mert a Vanda barátnője nekem arcra főleg meg a szép nagy mellek hatására nagyon bejött. Ő inkább vagányabb mint a Vanda, aki kissé visszafogottabb. Az egyik kiegészítette a másikat, és így együtt nagyon jól éreztem magam velük. Az viszont biztos hogy egyszerre 2 nőre maximálisan figyelni nagyon nehéz, és nem is sült el a pisztoly túl hamar. Ennek köszönhetően az egész idő rendesen ki lett használva. Ha külön- külön kéne értékelni akkor inkább az Erika32 valamivel ajánlottabb kategória. Ő jobban bevállalósabb egyes dolgokban. Mindenesetre aki nem volt még 2 nővel ajánlom hogy próbálja ki mert az maga a kánaán. Na és még pozitívum hogy veszik a lapot ha poénról van szó. Szerintem lehet hogy az Erikához még megyek így külön is majd.

Melkor · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. november 01. 07:55

Mélytorkot, kényszerfranciát ki vállal Debrecenben? 

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2015. október 31. 22:53

Amit tudok Biborka24- hirdetőről! 2015.04.18.12:43. kori regisztrációt követően többször változtatott nevet, volt Gerda24 Bella24 de ugyanabban az időben és tellószámon hirdetett Zara20 nevű versenyző is.

slambuc · Újonc (32 hozzászólás) · 2015. október 31. 12:59

Mi van Gróf?Másik nick-ről is tolod?

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2015. október 31. 09:11

No! Ez a lányos hiszti nem kellene...!

Subrowkapomelo · Újonc (44 hozzászólás) · 2015. október 31. 07:08

A többiekneknek!

Nincs gond, tegyétek azt, amit eddig is. 

(Szerencsére)

Subrowkapomelo · Újonc (44 hozzászólás) · 2015. október 31. 07:03

Gróf!

Te is csak a saját malmodra hajtanád a vizet. 

Köszönjük, ebből nem kérünk!

Téma lezárva! 

Ui: Még havernak se kellenél!

Csá!

Törölt felhasználó · 2015. október 30. 21:36

Ancsa(36)-ról és Rita(36)-ról tudtok valamit írni? A két csaj nem ugyanaz ?

Törölt felhasználó · 2015. október 30. 15:41

Laura(19) Teljesen felejthető. Egyszerű fiatal lányka, kis pocakkal. Kifestetlenül fogadott és semmi extrát nem nyújtott. Kértem vegyen fel valami hasonló rucit mint a képeken, de épp nem volt nála. A pipa csak gumival, de több a kézimunka benne.. Alig vártam, hogy elszabaduljak. Gyenge mint a harmat.

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2015. október 30. 13:13

A múltkor én is láttam a kocsiból,előttem ment át a zebrán a plázánál egy másik csajjal.

Kis csinike :)

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2015. október 30. 11:58

Tegnap láttam Bellini kisasszonyt a városban, magasabb nem lett, de az idő nem fog rajta az tény :) A szeme sarkából megnézett magának :) Én egy kicsit jobban megbámultam :)

Téma indítva: 2010.02.25., 21385 hozzászólás összesen