Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2013. március 11. 12:40

Kedves Fórumozok most én szeretnék egy élmény beszámoloval magyarázatot adni pár kérdésetekre!Panaszkodtok sokat hogy nem mentek olyan helyre ahol ***moderálva*** vannak.Abba nem gondoltok bele milyen dolgok lehetnek,történhetnek a lányokal ha egy ***moderálva**** jelenik meg :/ Mert én most igy jártam.Egy kis ***moderálva*** bejelentkezet ugyebár telefonon nem tudjuk eldönteni mennyi idős az illető és milyen elme beteg lehet.Minden rendbe is volt mig be nem jött az ajton.Megyjegyzem egy 18 és t*k*nyrol beszélek most!Elkezdte mondni hogy ő szűz és nem szeretne fizetni hanem ajándékba,fizetségnek a szűzeségét ajánja fel.Mondom kizárt ne haragudjon de nem érdekel engem a szűzesége..ezt az egy mondatot mondtam de szépen,értelmesen.Erre ő erőteljesen megszoritot lent már az ajtoba de mondom ezzek a dolgok másodpercek alatt történtek hirtelen mocani nem birtam,elöktem magamtol ezért erőteljesen ökölel beleütöt a mellembe..Na hogy legyek igy biztonságba?Ezek után elgondolkoztam abba hagyom mert legközelebb ki tudja milyen elmeháborodot jönn és  bántalmaz,vagy tovább fajul..Mivel hogy nekem nincs***moderálva*** aki megvédjem.Én biztositom a diszkréciot,be engedem a lakásomba és ez a hála!!!Üznem a illetőnek remélem olvasa hogy nem maradok hálátlan!!!!!

Deblac · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. március 11. 16:39

Sajnáljuk :( Reméljük, jól vagy az ijjedségen kívül! 

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2013. március 11. 18:06

Nem kell ezért strigolettót tartani. Elég ha 2 lány együtt dolgozik, még akkor is ha a másik csak felvigyázó.

Mondjuk egy sokkoló megteszi! De ez csak szerény tipp volt!

brema · Lelkes újonc (72 hozzászólás) · 2013. március 11. 19:46

Kedves Izácska!

Nagyon szomorú, ami Veled történt, és legyen ez egy intő példa minden hirdető számára!

Bízom benne, hogy nem viselt meg túlságosan!

Vigyázz magadra! :)

toshiba · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 11. 20:18

nem tudjátok véletlen h kik rendelnek a tóciban?? köszi a segítséget

Areallyniceguy · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2013. március 12. 10:23

Ha rákeresel a nevére láthatsz róla némi infót. Amúgy szerintem aranyos kedves lány, mikor én voltam nagyon odatette magát, sőt...én inább úgy fogalmaznék hogy, majdhogy nem már nem én őt, hanem ő velem magát:D Francia szerintem kiemelkedő. Ha nem tudtam volna, hogy ezzel foglalkozik azt mondtam volna, hogy már régen volt neki:) Amúgy a lakásban többen vannak, szóval erre fel kell készülni. Valaki írta itt hogy "nem idén nyáron barnult", nem tudom hogy igaz-e, de sem a beszédén sem a viselkedésén nem látszik, és egy szép lány. Nem tudom, hogy segítettem-e valamit, remélem igen.Cserébe te is megoszthatnál velünk valami kellemes tapasztapalatott, valamelyik itt hírdető lányról:)

TesztelgetŐ · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. március 12. 11:44

Maya: a polírudvarban rendel, alacsony, formás lány, arca inkább érdekes mint szép. ***moderálva****. Mikor elkezdődik az action olyan mintha tanárnéninél lennél, ide ne nyúlj, ezt ne csináld, ide tedd a lábad, stb. Csókolózni és fr*nciázni nagyon nem tud.***moderálva***. Számomra felejtős.

Jeans00 · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. március 12. 12:43

Hali mindenkinek.Kit tudnátok ajánlani,akiben nem lehet csalódni?Fiatal,kedves lányt keresek.Köszönöm előre is.

toshiba · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 12. 18:08

szia!  cica és dóri én voltam mindkét lánynál már, sztem ők jók, ariel alakra jó de nekem arcra nem jön be :S, bár jól csinálja amit csinál :D, andrea is jó, na meg a kis csokilány se rossz

Szimat · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. március 12. 21:32

Sziasztok!

Szüzesség elvételen töröm a fejem és tanácstalanságom miatt úgy döntöttem hogy írok ebbe a fórumba.

6 lány is felkeltette az érdeklődésemet.Ancsa,Bianka,Ariel,Cica,Gréti,Dóri.

Az alábbi hölgyek közül ki melyiket ajánlja? Nekem fontos hogy egyedül legyünk nem legyen senki a házban addig.Odaadó legyen sexy és érzéki és ne az órát nézze állandóan.

Szimat · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. március 12. 22:19

Köszönöm a gyors választ!   

Még annyit hogy 16 vagy 18 év fölött válalnak el?Mert itt a törvényben csak az van írva hogy "14. életévét be nem töltött személynek közösülésre" Ez ugye azt jeleni hogy 16-17 évest is fogadnak?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2013. március 12. 22:46

toshiba

Köszönjük a reklámszöveget.

Szimat

Ráérsz még. Várjál, vagy  ha nagyon akarod privátban segítek.

Csalódás lesz, mármint az aktus.

Areallyniceguy · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2013. március 12. 23:46

Hát ez attól függ hűny évesnek nézel ki. Mert a törvény az csak egy dolog, azért sok lánynál szerintem nem csak felső korhatár van, de alsó is :D Persze személyit senkitől nem kérnek, de általában nem is engednek be mindenkit az ajtón. Akiket leírtál, mind szép lányok, de azért elég profik is egyben. Nem vagyok benne biztos, hogy megtalálod bennük amit keresel. Bár ha közülök kellene választani akkor egyértelműen Ariel.

Areallyniceguy · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2013. március 13. 00:17

Jah és ez a ne legyen más a házban dolog...hát házat nem tennék fel egyikre sem hogy így van (még ha nagyon úgy is tűnik) :D

Stanmaster · Újonc (43 hozzászólás) · 2013. március 13. 05:34

Az ilyen sutyerák tényleg megérdemel egy-két ráijesztős pofont.

Beepee · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. március 13. 15:06

Ariel 18 alattit nem fogad.

Szimat · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. március 13. 15:11

ÓÓ Nee! Akkor nem tudom mi legyen.

Beepee · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. március 13. 15:14

Kérdezd meg azért őt is, hátha változott már a véleménye ;)

toshiba · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 13. 17:05

ez nem reklámszöveg hanem személyes vélemény :) velem normálisak voltak......

Haramia · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. március 14. 20:40

Ariel csoda!!

Téma indítva: 2010.02.25., 21385 hozzászólás összesen