Köszi a pluszt, de a sok minusz sem keserit el...:)
Hogy jól birom? Pont nem birom jól (ezen a buzi ósános blútót billzeten nincs hosszú i, csak ilyen Í).
Ez a kis átok, amikor nem figyeltem, egy akkora agyrágó bogarat csempészett a fejembe, mint egy választási malac. Most itt visit a rohadék éjjel-nappal.
Menj, és élvezd! De ha elfogadsz pár tanácsot: Férfi legyél, ne szatócs!
Legyél udvarias, hagyj neki időt, és egy haláli kedves cicust kapsz!
A cukiságok általában extrák. Bár, én úgy intéztem, hogy szartam az árlistára, csináltam, amit akartam, a végén mondott egy számot. És örömmel perkáltam. Persze az alapot előre kérte. A végelszámolás sem vert a földhöz. Sőt...
Ha látja, hogy normális vagy, lehet, veled is megy igy a matek.
Ez a lány sajátosan vadóc. Azt kapod, amit adsz neki. Nem szinészkedik. Nincs barátnő filing. Ha okés vagy, tündéri macskád lesz. Filing nélkül.
Nőből van.
...a majdénmegmutatom hogykellegykurvával tipusú gyükérek legyenek kedvesek elcsitulni, nem nekik szól az irásom...
Szándékosan hasonlitottam extrémsporthoz az első kalandomat. Az élmény, ezt a lányt felfedezni, teljesen egyező. Az ugrás is ilyen. Olyan lesz, amilyen "ügyes" vagy. Meg is lehet halni. De ezer, más-és más élményt is meg lehet élni. Ő is pont ennyi élményt tartogat. Csak a szabadesés fizikája ugyanaz. A felszállás, az ugrás, a zuhanás, a siklás, a landolás mind más élmény, mindig másként kell csinálni. Ha valaki a landolásnál idióta, és összetöri magát, ha ettől elmegy a kedve, akkor vegyen 2-3 ebihalat, és simogassa naphosszat!
Nagyon várom, hogy újra az ágyában landoljak, és vérpezsditő élményt boncolgathassak napokig, felidézve minden pillanatát.
Meg kell jegyeznem, benne olyan imádott mániáimat találtam meg, amik eleve meghatározzák a ráhangolódásomat. De a kedvesség és nőiesség nem mánia kérdése.
Járj Te is igy!