Valami vicces csapdába esett a tudatod...
Összesen annyi történt, amit leírtam. Vagyis konkrét időpont egyeztetés után lettem magasról le...izélve. Amire gondolsz, az te képzeled a történetbe, annak hatására, amit ő válaszolt az írásomra.
De nyugi, az emberek nagy többsége ilyen, keveri a szezont a faszommal, nem tényeket vizsgálnak...
Igazából semmit nem akarok megoldani. Probléma nincs. Egy esetet írtam le, mindazok okulására, akik tantrikus lófaszkodásra vágynak és tanuljanak a történetemből. Úgy látszik, az én eljárásom nem célravezető. Valamit nem úgy csináltam, mint kellett volna, egyébként ami másokkal normálisan működik.
A helyszín a terep egy tetszőleges pontja volt, lehetett volna bárhol, ugyanis még azt sem tudtam elérni, hogy emlékezzen rám. Hol volt ehhez képest a hely egyeztetése...
Mindezek következtében lehetetlen személyesen lerendezni, mert fogalmam sincs, ki ő. Hírdetése van, meg nagy szavak.
Tehát, ha a már leírtakon kívül bármit hozzáteszek, az meghaladná a történeti tényállás objektív egységét.
Eddig nem adott választ semmilyen formában. Szerintem ez suttyóság. Továbbá szerintem rohadtul elfelejtette, mert a nagy hallózások közepette nem kis csörömpölés, és több ember által előidézett egyéb zajok hallatszottak. A rendezésnek ilyen módja ismét csak suttyóság.
A személyeskedét meg inkább hagyjuk, alacsonyrendű elmeállapot kifejeződése az érvek (mint értelmes vita) ilyen helyettesítése.
Szal ennyi a történet. Nem kívánok ezzel a továbbiakban foglalkozni.