Jajjistenem!
Két meglepetés:
1.:
Lapozgatom az előbb a helyi lányokat és feltűnt, hogy Victoria(35) már majdnem "arcfotóval" hírdet.
Mikor megláttam tátva maradt a szám, hisz rá kellett jönnöm, hogy ismerős a hölgyike, még anno a Telekiről. Azt hittem már régen nem dolgozik.
Szép emlékeket ápolok róla/róluk. Annak idején ott lehetett jó kiadós és bőséges extrákkal fűszerezett masszázst kapni a városban.
Annak meg különösen örülök, hogy nem fog rajta sem az idő, mert ha jól emlékszem már akkoriban is 35 éves volt és ennek már sok-sok éve. :-)
2.:
Kb. egy hónapja voltam a Holly néven hírdető lánynál, aki azzal hírdette magát akkor, hogy új lány vagyok a városban, stb. (Azóta is így hírdet.)
Nos, itt is hasonló deja vu élményem volt, ugyanis őt is koccoltam már 1-2 korábban, mikor még Barbicica mellett dolgozott valami más művésznáven, amire már sajna nem emlékszem.
Egyébként ha már szóba hoztam, akkor kicsit részletezem is: a lány külseje teljesen rendben van, magas, szép arcú, ápolt, rendkívül csinos. Volt aki írta, hogy a cicik hetykék. Hát nem állnak és nem kőkemények, de szerintem ez így még teljesen vállalható a fiatal korához képest is.
A hozáállása kérdéses. Kicsit szótlan és iszonyatosan passzív. Majdnem guminő feeling. Ezt már nem lehet arra fogni, hogy még kezdő, mert mint tudjuk igazából nem is az.
Egyébként a kért dolgokat teljesíti, a francia nekem 7/10, a szex 3/10, a test és a lány maga 9/10.
A szuper test egyébként sokat dob az összképen és kárpótolja is az embert valamelyest, de a szájíz a végén mégis keserű marad.
Ha kicsit több érzelem ülne ki az arcára és egy picikét odatenné magát és esetleg újra összeállna Barbicicával (akire ugyanezek igazak!), akkor ketten top szolgáltatók lehetnének itt Debrecenben. Nem várom el, hogy élvezze a szexet velem, akivel egyébként csak a pénz miatt érintkezik, de legalább hitesse el velem! Ez nagyon sokat dobna az összképen.
Ha azóta megváltozortt akkor feltétlenül szóljatok és rápróbálok újra. :-)
Nacsá!
Elgondolkodtam vajon hány ilyen lány van még, akinek a képeire csorgatom a nyálam, holott korábban már megvolt csak más néven!?