Az utóbbi 1 hónapot osztanám meg veletek!
Minden lánynál csak fél órát voltam és fr*nciát kértem.
Bogi (30): Életem egyik legjobb fr*nciája volt és a hölgy is nagyon kellemes társaság volt, csak nekem kicsit nagy darab (képeken véknyabbnak tűnt). Ilyen alaposan nem tudom mikor ny*lták körbe a f*rkam. Helyszín Water Tower.
Lotti (18): Kicsit kapkodós, sietős, órát nézős, de azért élvezeten fr*ncia. Helyszín ugyanaz mint Boginál, még a szoba is (kicsit ő is nagyobb a kelleténél).
Fanni/Fannika/Crystal: fejre nagyon nem jött be és a teste is nagyon puhácska. Ajtóban szokásos megfelelek-e szöveggel várt. Fr*ncia lassú, nyugodt, de én pont így szeretem. Lakás korrekt, viszont kutyaszag van.
Lora: Többször is voltam nála. Nagyon csinos, nagyon kedves lány. Fr*ncia nagyon kellemes lassú élvezetes. Nincs mellé felesleges ny*gés, viszont húzós *r.
Detti (25): Nála is többször voltam. Tökéletes, lassú, élvezetes fr*ncia kevés k*zezés. A hölgy kicsit pocakos, de nem vészes. Bell str-en található, lakás elmegy. 1x mindenképp ajánlatos kipróbálni.
Lara (28): Nála is többször voltam. Dettivel együtt vannak. Fr*ncia hasonló mint Dettinél kicsit több kezezéssel. De azok a m*llek teljesen megbabonáztak, imádtam őket fogni :)
Enikő (23): Hát nagy csalódás volt. A lány külseje egyáltalán nem fogott meg kicsit német súlyemelőnő kategória, de azért maradtam. Fr*ncia harmat gyenge nagyon sok kezezéssel. Óra trükkös, mert már a kapuban álláskor nullázta. Sajnos nem tudom ajánlani. Még beszélgetni se tudtam vele semmiről. ótós mekivel ***moderálva***.
Eszter régen Ruby: A sok komment miatt muszáj volt kipróbálni. Arcra kicsit több mint 25, eléggé megviselt. Lakás korrekt és a városi shell kút környéke. Fr*ncia elmegy. kicsit erősen rángatja és a z*csival sem foglalkozik.
Minden lánynál volt NFVSZ
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. 1 hónap múlva folyt köv.