Sokáig agyaltam azon,hogy megosszam-e veletek az elmúlt 8-9 hónap történéseit,de a múlt hétvége teljes csődje miatt úgy döntöttem legyen.
Abc sorrendben:
Angelica(22) Felhívtam a bemutatkozás után egyszerüen kinyomta a telefont.???10/0
***moderálva***(25) A legszebb,legtisztább lakás az összses közül.Barátnő feeling.Kedves ,cserfes,sokat beszél,vicces.Nincs extra(popó,stb),de a hozzáállásával mindent pótol.10/8
Eszter(25)Tiszta lakás.Francia királynő!Ő tényleg nem csak beszél,tesz is.Sokkal jobban néz ki,mint a képein.Kedves ,sokat beszél.Barátnő feeling.10/8
Lina(22) Kamu hirdetés!Viztorony környéke.Az a bizonyos hátsó ház.Kerülendő.10/0
Lora(22) Telefon.Domus.Újra telefon.Várjak egy fél órát,mert közbe jött valami.Fél óra múlva újra telefon.Nem veszi fel.Sokadik hívás nem veszi fel.Miért nem lehet azt mondani,hoy nem érek rá,nem jó az időpont,bármi.10/0
Nati Víztorony.Koszfészek.Nem ő nyit ajtót,de nem baj mert egy nagyon csinos ,magas csaj áll velem szemben.Na ennyi pozitív volt ebben a találkozásban.Mint egy darab fa.Gyenge francia,semmi mozgás.Egyfolytában a vendégeiről beszél,hogy 3 perc alatt elmennek.Tőlem is ezt várta nem jött össze.Pedig igyekeztem,minél hamarabb mehessek.10/2
Nia(23) Autós meki.Tiszta lakás.Nem sokáig volt Db-ben.Ő volt magasan a legjobb az összes lány közül.Szép,egyedi,okos,beszélgetős.100%-os barátnő feeling.Extra hegyek.A mai napig járnék hozzá.10/10
Nóra(22) Kétszer szívatott meg ugyanúgy.Felhívom,megbeszéljük,oda megyek(petőfi szobor).Telefon.Nem veszi fel sokadjára sem.???10/0
Regina (22),Fruzsina(20) Füredi környéke.Tiszta lakás.Átlagos csajok.Jó francia.10/6
Szandika(19) Autóa meki.Tiszta lakás.Gyönyörű szép kis csaj.Nagyjából ennyi pozitívat tudok mondani.Francia közben felveszi a telefont,megáll az időt nézni,számol.Nem megy neki.Segítek 17 perc.10/3
Szandika(22) Füredi u. környéke.Tiszta lakás.Kedves ,cserfes.Hibátlan francia,jó szex.10/8
Veronika(18) Viztorony környéke.Tiszta lakás.Kedves ,rendes.Enyhén molett,de ez inkább pozitív.Jó francia,osztályon felüli szex.Sok extra.Kár,hogy eltűnt.10/9
Lánykereső Szerkesztőség