Üdv.
Egy friss tapasztalatomat szeretném megosztani két hölgyelkapcsolatban
Melitta 19 - Telefonos egyeztetés, rögtön tudott is fogadni, amint megérkeztem a helyszínre, csörögtem a pontos címért, mire közölte a lány hogy sajnos el kellett mennie otthonról és majd félóra múlva hívjam újra, gondolom nem csak nekem adta azt az időpontot és az jutott be aki hamarabb odaért vagy nemtudom,de lehet h tényleg valami halaszthatatlan dolga akadt, ám megígértette velem h mindenképp várok rá.
Az ilyen esetekre felkészülve van több számom készenlétben, így jutottam el a másik hölgyhöz akiről elég vegyes infók vannak itt, ő pedig -
Lara 28 - Gyors egyeztetés, szerencsére tudott is fogadni, a helyszín valóban a V.toronnyal szembeni épület ahol az utóbbi időben több hölgynél is jártam.
Nekem arcra és testre is bejött a hölgy lehet h tényleg nem 28 de sokkal szerintem nem lehet több, gyors zuhi után rá is tértünk a lényegre, nekem bejönnek az ilyen szolis csajok, szép formás melle van és elég jól is áll, a pocin van némi felesleg ami a képeken szépen meg van oldva de nem vészes,lightos csók minimális nyelvezéssel csak ezért át is tértünk a fr*nciára ami nem volt rossz, szerencsére nekem nem kezdte el ezt a zacsimorzsolást amit korábban írtak róla így ilyen gond nem volt, ezután többféle póz, néha kissé tényleg túlnyögi a dolgokat, a feneke tényleg nem a legkerekebb amivel találkoztam, de azért még bőven jó, nem nyafog nem kényeskedik, én jól éreztem magam vele, biztosan fel fogom még keresni.