Leslie007 istenítése végett úgy döntöttem én is meglátogatom Lora 19-et. Lora a telefonban kedves, szimpatikus volt, meg is beszéltük az időpontot másnapra. A megbeszélt időpont előtt 10 percel érkeztem a mekihez, gondolván, hogy hagyok időt a telefonálásra és hogy megkeressem a panelt ahol a Lora r*nd*l. Ekkor jött az első meglepetés, Lora az állította, nekem hívnom kellett volna őt 15 percel az érkezés előtt (miheztartás végett, nem beszéltünk meg ilyet korábban, tudom, mert mindíg figyelek a részletekre), semmi gond gondoltam, akkor várok egy kicsit, úgy is korábban érkeztem. A megbeszéltek szerint 15 perc múlva újra hívom de nincs válasz. 25 perc múlva újabb próba, most sem veszi fel, ekkor már gyanús volt a dolog. 45 perc múlva sms + hívás, de semmi. 1 óra várakozás után végleg feladtam, elkönyvelve, hogy Lora át******ott, mint szart a palánkon szokás. Ennyit Loráról.
Más: Az igen csinos Roxána 19-et sikerült már valakinek felhívnia, netán be is jutni hozzá? Az én hívásomra nem reagál.