Nézd...
(Bocsi, kicsit csámcsogok közben)
Van egy nagy adag igazság abban, hogy ez az ácsingózunk óvatosan, oszt majd lesz valahogy mentalitás nem is korrekt, meg nem is célszerű.
Egyrészt biztosan vagy annyira nagy fiú, hogy tudsz óvatosan sz...ni a más véleményére. Másrészt ha konkrét tények megismerésére apellálsz, akkor gondolom arra kérdezel.
De így?
Képzeld, ha én nem sz...nék bárki véleményére, akkor megkóstolhattam volna életem egyik legízletesebb csemegéjét?
A tavaly augusztusi látogatásom előtt született róla 2 rossz, 2 jó, pont aznap egy semleges vélemény, illetve volt egy kavarás a hírdetése körül.
5 hónap múlva meg én is megírtam a sajátomat, mert annyi idétlenkedő gyíkarc volt már, mondom nem igaz...
Azóta persze írtak még további 5-6 csak jó véleményt, de nekem akkor ennyim volt.
Tudod, mit csináltam?
Egyszerűen, AKARTAM, hogy jó buli legyen, függetlenül a véleményektől.
Felhívtam, és a teljes nevemen mutatkoztam be. Mert nekem olyanom is van, nem szégyellnivaló, nincs komplexusom egy olyan másik emberrel szemben, akivel intim közelségbe akarok kerülni, akinek a lelkéből akarok egy darabot. Meg általában, senkivel szemben nincs komplexusom...
Nem is érdekelt, hogy mi van az ajánlatában, a rend kedvéért mondattam el vele a szokásos litániát, inkább arra voltam kiváncsi, lehet-e rendesen tusolni, mert kicsit csapzott voltam.
...mentem a négyesen, bekattantam, lehúzódtam, kimobilneteztem, felhívtam, megfordultam...
Leszartam mennyibe fáj a dolog, én őt kiválasztottam, őt akartam.
Inkább azon stresszeltem, mit szól majd, hogy olyan szőrös a képem, mint a vályogvető ci....nak.
Úgy álltam hozzá, hogy a laóvét azért adtam, hogy leülhessek az ágya szélére. A többi rám volt bízva. Nem a teszkóban voltam öntudatos vásárló, hanem egy felkészült szerencsejátékos.
Állj hozzá te is így, elvégre nem más elvárásainak akarsz megfelelni, hanem elsősorban a magadénak úgy, hogy megfeleltél egy kedves másik emberének is, akiben jó érzéseket keltettél!
Tudni kell jó képpel lesz@rni a más véleményét!
Persze csak tanácsként írtam mindezt, elég jól viselem, ha az enyémet is le...ják.