Üdv Tisztelt Makktársak!
A mai napon én is sikeresen makktárssá avatta magam, ennek az élményét osztanám meg veletek:
Előre jelzem, hogy összehasonlítási alap nélküli ömlengés fog következni! :-)
Ez volt az első alkalom, hogy ilyen szolgáltatást vettem igénybe, ezért alapos kutatómunka (hirdetési oldalak és fórum bömgészése) előzte meg a választást. Így jutott a döntés Barby(23)-ra. Kicsit aggódtam a korábban olvasott eléhetetlenségi problémákra, szerencsére elsőre sikeresen elértem telefonon, valamint a találkozó napján is. Időpont, hely egyeztetés problémamentes volt, a megadott helyen, időben várt. Lejön elém és felkísér a lépcsőn a helyszínre. Mint írtam korábban is nincs összehasonlítási alapon a hellyel kapcsolatban, szerintem a célnak tökéletesen megfelel.
És hogy milyen a leányzó maga? A képeken Ő szerepel, arcra és testre is bejött, nagyon csinos, kellemes kinéztű Nő. Tényleg cserfes, beszédes, ami kellett is a feszülség oldására. Zuhany után rábíztam magam kis francia oda és vissza és az általa és általam is leginkább preferált pozícióban repített a csúcs felé. Részletekbe nem mennék bele, amit kértem, azt mindent lehetett, persze nekem semmi perverzióm nincs, így könnyű... .-) Az élmény nagyon kellemes volt a kezdeti stressz ellenére is. Kis csevegés és búcsúzuhany után lekísért és elbúcsúztunk. Remélem még fogok találkozni Barbyval! :-)
u.i. Igen, ez az első hozzászólásom a fórumban és biztos azt fogják mondani, hogy kerítő vagy manager vagyok, erre teszek magasról. Én tudom milyen volt az élmény és Barby tudja. És ennyi elég...
Aki nem hiszi járjon utána... :-)
Peace out!
Lánykereső Szerkesztőség