Sziasztok
Első beszámolóm következik.
Régóta járok már lányokhoz, most ebből osztok meg egy keveset.
Kinga (22):Vagy egy éve voltam nála, újkert, átlagpanel, egy másik lánnyal volt, a neve talán Heni, de ez nem biztos.
Kinga akkor még félamatőr kezdőnek tünt, de igyekezett jól tenni a dolgát. Bomba a teste, helyes arcocska, de kicsit távolságtartó.
Ariel: Ez tavaly nyáron volt. Egy kedves fiatal nő, arcra talán nem a legszebb, de nincs vele probléma sem. Kecó átlagon felüli, a nagy teckó közelében van (inkább a ***moderálva*** talán). A csaj pedig nagyon odatette magát, francia finom, de nem az igazi. A testét látjátok a képeken. Értelmesnek is tünt.
Eszter(talán akkor még Rubi? javítsatok ki, ha nem): Órára akartam menni, de csak félre fogadott. Francia ok, de kicsit kedvetlen. Talán ráunt a dologra? Nem tudom. Az biztos, hogy szép feneke van, de nem nagyon mutogatja a képeken,nem tudom, miért. Vénkertben rendel.
Dorothy: Polírudvar vége, félidőre mentem, de jól megváratott, vagy nem is ő volt az, nem tudom :). A képek alapján nem ilyennek képzeltem.
Vékony széparcú lánynak írja magát, de aki ajtót nyitott, egy szemüveges, de átlagos arcú csaj, akit a baromfipult mögé képzelsz inkább.
Teste jó volt, fenék ok, hatalmas mellek, a franciatudása fenomenális volt, tényleg taníthatna egy-két kezdő leányzót.
Julcsi , Polly , Maya (20): egy lány a három név, Polír vége, átlagon aluli hozzáállás, gyenge ,mindíg félbeszakadozó francia, nyafogás, "ide nenyúlj, így nem jó, amúgy elfáradtam" lehet, csak rossz napja volt. A második alkalom jobban sült el azért. Amúgy aranyos, helyes lány, jó teste van. Lehet, ha összeszedi magát, jó lenne.
Rita (19) Polírudvar környéke. Tényleg bomba test, aki szereti a vékonyakat, annak bejöhet. Arcra sem rossz, hozzáállása pozitív, sokat javult az utóbbi egy évben, már nem olyan passzív mint régen volt. A franciája szintén sokat javult. Vállal popsit is, de szerintem nem szereti, mert 3 perc után szól, hogy elég volt ebből, és csere.
Viktória(22): Az egyik legújabb felfedezettem. Test bomba, arc szép, a lány kedves, mosolygós, a kecó igényes klímás minigarzon. Egyedül van, nem zavar semmi. Az egyik legjobb szerintem.
Diácska(18): A másik új felfedezettem. Polír eleje. Árak átlagosak, Kecó is, a lány nagyon szép, és magas. Tényleg fiatal, bár azt nem tudom, hány éves. Megérte, jó volt vele.
Dia(19) régebben Dóri talán. Akkor még az újkert végében volt, ahol most Kingáék, azóta úgylátom, csak házhoz jár. Bomba test, de tényleg, hatalmas mellek, (a képen nem is látszódik), de abszolut kedvtelenség, és TP. félidőnél inkább eljöttem ,olyan rossz volt.
Hirtelen ennyi. Csak azokról írtam ,akinek aktív hirdetése van, úgyhogy meg tudjátok nézni. Próbáltam az igazat írni, de ez mind személyes tapasztalaton alapuló vélemény.