Szia Ryta!
Nem vagy szar masszőr, ezen ne emészd magad. Személy szerint nem sorolnálak a gagyi kategóriába, de a számomra két etalon "E" kezdőbetűs debreceni masszőr és a Te általad nyújtott szolgáltatás között nagyon nagy a különbség.
Amit csinálsz az ezen keretek között teljesen megfelelő, viszont rád is teljesen igaz az a dolog, hogy a masszázs után lehet bármi, ha a szimpátia megvan részedről. Nálam abban a kalapban vagy, ahová azok kerülnek, akikhez nem a masszázs élménye miatt megyek. Bocs, de én így éreztem. Nyílván ez kétoldalú dolog és az én hibám is, ha ennyit tudtam belőled kihozni, azaz ennyire tudtál csak elvarázsolni.
Még egyszer jelzem nem gagyi amit csinálsz, de mikor én voltam nálad, akkor a végéig mindig volt valami kis hiányérzetem a feeling terén és ezt csak a levezető szex tudta orvosolni.
Viszont mivel hónapok teltek el az utolsó látogatásom óta, így felvettelek a listámra újra, mert hiszek a fejlődés erejében és hogy megadjam a lehetőséget magamnak és neked, hogy el legyek varázsolva arra az egy órára, amíg nálad vagyok.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy nem attól lesz valaki jó vagy éppen szar masszőr, mert bevállalja a kézi levezetést. Ehhez ennek semmi köze, mint ahogy szerinten a masszázsnak sem sok köze van a konkrét aktushoz.