Jaóvan srácok, naon jó a fórum, jönnek a norm beszik, így érdemes éni, és ezér én is összeszettem nektek pár hírt:
Anita 24: valósz. túvállajja magát, mer nagyon fáradt a telóban, hogy zavarod, és a megdumált időpontban aszongya má ittvagy?! Vájjá má még kb fél órát! Naszóval kézzelfogható infót nem sikerült begyűjteni, ha valakinek igen, szójjon.
Linda24: teló OK, parkolás OK, kecó tejjesen OK, virágcsokor kissé nagyobb a szokásosnál, de elmegy. Csajszi rendben, igyekszik, de maraggyunk annyiban, hogy a fotosop dógozott rendesen...
Bonita 22: amit erről a lányról lehet tunni, hogy a régi polírudvaros ismert hely, mongyuk átlagos, semmi komoly gond. A lány kifejezetten rendes, cickók rendben vannak, de azé' teltkarcsúra számíccsatok. Nem ma barnút, de mondom, ez egyátalán, nem gáz.
Lara22: legmagasabb ház, képek valósak, csinos, normális, kecó tejjesen OK, ajándék kicsit magasabb, de összességében ajánlható.
Kinga22: igazi playmate test, profin lerendez, mire észbekapsz készen vagy, mehecc is. Füttyös pontszáma stimmel.
Gheorgina: magasház, kecó éppen elmegy, kislány hejjes-kedves, b.nőfíling, mellben nem erős, de csinos, ajánlható.
Javalakikérdezte Ninettkét: jó hely - jó ***moderálva*** - jó döntés :))) vékony lány nem nagy cickó, átl.feletti kecó, min nagyobb csokor, figyelmes, aktív, ajánlott.
Ennyit tuttam most összeszedni, nacsá.