Kedves "Navigátor"
Mást vártál??;)Ugyan mit?De tudod mit?Teljes mértékben igazad van..a kép,képek nem azt adják vissza,ahogyan valójában kinézek..;)SOKKAL JOBB..;)És ezt pedig a rengeteg visszajárós vendégem tudja igazolni..;)Ha pedig ennyire nem erre számitottál,tovább lehetett volna állni,helyetted jött volna 2 vendégem is....
A stílusommal semmi gond nincs,egy az, nem álunk egymáshoz olyan közel,ismernénk egymást, hogy bármiféle stilussal felruházz..;) Ha ennyire kiábrándító lenne,nem kellene lassan naptárt vezetnem,ki mikor látogat el hozzám..
Ha normális,kedves vagyok a vendéggel,(alapból mindig is az vagyok),Én is ugyanezt várom el..Ha valaki modortalan,és bunkóskodik,nyilván ne várja el hogy én is mosolyogva nézek rá..Korrekt vagyok,és leszek is.
Az intelligenciáról pedig csak annyit,hogy röhej, hogy még említésre is hoztad..;)Lásd a bemutatkozásom példának nem egy két mondattal rendeztem le,ahogyan sok leányzó,aki egy mondat erejéig sem jut el..
Keress egy kevésbbé,igényes,csinosnak sem mondható lányt,aki 5 perc alatt kihajít az ajtón,nyílván őket érdemesebb felkeresni..;)Pontosan Ők tartoznak abba a kategóriába,hogy egyáltalán nem érdeklik,hogy éppen Neked mi jó,csak minnél hamarabb távozz..
Részemről lezárva
Szép estét..