Ha már valaki felhozta a nosztalgiát, akkor emlékeztek még Ecára? Sokáig a nagy bútoráruház mellett rendelt, amiből azóta távol-keleti bolt lett. Munkássága vége felé megcsináltatta a c1c1ket is. Egyik legjobb élményeim vele voltak...többször is (olyan m*lyt*rk*s, mint egy álom, p*psisz*x, stb.). Hihetetlen jó volt.
Aztán volt egy fitneszedző alkatú Virág is pár éve (mű c1c1k, száj, szolis bőr, és szintén vérprofi balls-deep mélyt*rk*s)....aztán sajnos ő is eltűnt, pedig milyen jó volt. Volt egy darabig a V*z*r felé is, aztán pedig a város közepén. Többször is voltam nála, de nem lehetett elégszer...
És emlékszik még valaki Gabira? 2-3 éve dolgozott. Szőke haj, kis c1c1k, de nagyon csinos, formás test, gyönyörű p*psi. Okos, kedves, intelligens bevállalós lány volt, a szó szoros értelmében egy élmény volt ott az eltöltött idő...Ő a lánglovagok környékén rendelt valaki mással együtt. Nyilván itt is visszajárós voltam.
Mindhárman csináltak p*psiny*l*st is a v3ndégnek...az volt még csak az igazi móka! :D
Kár hogy nem jönnek vissza ezek a hölgyek, bármikor mennék még egy kört velük. Kár hogy az igazán kivételes sz*lgáltatók általában hamar/hirtelen tűnnek el és nemigen jönnek vissza.
Bocs a merengésért, csak kíváncsi vagyok, másnak is hasonlóan jó emlékei voltak-e velük.
Üdv!