Sziasztok. Csak azért regiztem mert évek óta gyűjtöm a tapasztalataim és szeretném megosztani veletek.
A mai, Ryta30: Friss az élmény és kissé bátortalan voltam a komik miatt, de nagyon megérte. Az arca nem a kedvencem , de a teste hibátlan. Body masszázsra jelentkeztem viszont a végén mégis kézi levezetés lett belőle. Imádtam és még visszatérek!
Lilike: egy hónapja voltam a magas házban rendelt. Arc szép,test feszes, hozzáállás jó, viszont a lány kicsit kerüli a vizet. Nem volt gond míg fölé nem hajoltam, ekkor feltette a kezés és átkarolt, háát kár volt.Kár érte.
Netta: Hozzáállás kiemelkedő,arc kedves,test feszes, de nem vékony.Inkább nőiesnek mondanám és az is. Erősen ajánlott.
Ninetke: Arc átlagos ,test szintén.Nem szupermodell és kissé bizalmatlan.Tövig nem engedi, ettől függetlenül nem rossz.Tiszta csaj,de nem mentem vissza hozzá.
Vivike: Elmentem hozzá, de a folyosóig(vasrácsos ajtót kinyitotta)mentem. Szerintem kifejezetten csúnya arc,teste mint egy fejlődő kislánynak, aki kicsit sok chips-et evett. Testnevelésből felmentve. Megkérdezte mi a gond és diszkréten áá nem tetszel. Láthatóan nem esett jól neki, de nem vagyok márgyerek(ha már itt vagyok)
Lili: Arc átlagos,test csinosan vékony, hozzáállás jó, cserfes és beszédes. Nem volt rossz , de nem hagyott nyomot bennem.
Rita: Arc leharcolt,test vékony, cicik nagyon szépek! Ajkak töltve, kurv*s de jól áll neki. Fr*nciska,aktus is rendben.
Klaudia: Azc szép, test most kicsit hízott , de nem kellett volna. Fr*ncia rendben, viszont neki sem lehet tövig nyomni. Töbször voltam nálla. Amennyiben nem zavar hogy kicsit ducibb lett érdemes kipróblni.
Cleó: Sajnos eltünt, de az ő mélyt***s fr*nciskja volt a legjobb a városban. Arc vékon és nem túl szép, test nagyon magas,vékony,kemény. Imádtam és ő is imádta :) remélem még visszajön.
Írisz: Arc közepes,test csinos,cickók nagyon jók. Kedves,beszédes(talán túl sokat is) viszont minden rendben.3x voltam nálla.Viszont az ***moderálva*** itt magasabbak.