Nóri (18): Így visszagondolva megnéztem ismét a képeit, tutira nem ezzel a lánnyal találkoztam. A lány aki engem várt, komoly méretű cicikkel rendelkezik, ami persze csak négykézláb állva áll ideálisan, de azért kifelyezetten jó volt gyömöszkölni. A franciska elég jó, igyekszik, élvezettel végzi (de nincs a top 3-ban. Sajna Debrecenben már nincs 5 top franciskás lány). Az eksön elment, ikegyezett mozogni is, mondjuk nekem pont rossz ütemben. Nem tudtam, hogy alám vagy alólam akar mozogni. Na szóval, nem a képeken levő lány várt, ezt itt a Shiny 18-ban sokszor megpróbálják eljátszani, ezért nem csípem ezt a házat.
Szandika (22): abszolút más lányról van szó, vagy a képek még jóval a szülés előtt és a komoly mennyiségű tetoválás előtt készültek. Szóval egy újabb kamu. Mindegy, ha már itt vagyok... Helyesnek nem merném mondani, de a s@gge, combja kemény. Ölég jól franciskázott, azután pikk-pakk kivégzett. Mondjuk, izgi volt. Többet nem.
Mondjátok: az én szememmel van a baj? Légyszi' ajánljatok már normális, csinos, szexi, megbízható leányzót Debrecenben! Áááá..!!!!!