Sinclair Kollegának! (te is és én is moderálásra leszünk küldve:) )
A lány (Regi18) létezik. Egy esztétikai csoda. Félénk, kezdő de ezt is simán elnézed neki mert olyan szép.
DE!
És ez az a de ami mindent elront! Egy lehúzós "vezetés" áll a dolgok hátterében.
Amit tapasztaltam:
Még pár hete Adri18 is ebbe az istállóba tartozott. Jó volt vele de másodjára már nem jutottam el hozzá mert kétszer is a kaputelefon előtt álltam amikor közölték, hogy Adri18 különböző gondjai miatt már nincs. Mindkét alkalommal előtte fél órával egyeztettük a találkozót de mire odaértem már nem volt. Helyette ajánlották Izabellát meg a fene tudja kit.
Regi18 ugyanez az eset. Első találka működött a következőnél már hülyére vettek.Megbeszélt időpont, fél órával előtte egyeztetés majd a kaputelefonnál jelezte a telefonközpontos hölgy hogy nincs a lány de helyette tudja ajánlani.......
AMikor Reginél voltam a folyosó végén egy függöny által eltakart helyiségben a telefonos hölgy egyfolytában mint egy rádió beszélt a sok érdeklődővel tehát nem a lánnyal beszélsz.
A lányt ajánlom a helyet nem. Hiába beszéled meg a találkát az semmit sem jelent mert átvernek. Nem akartam ezt megírni de átvertek Adri18-al két alkalommal, Regi 18-al pedig egy alkalommal.
A legrosszabb az egészben, hogy egy ilyen átvágás után mivel korrekt ember vagyok és nem beszéletem le más lánnyal találkát kezdhetem hivogatni a többi korábban kiszemelt lányt aki aznap délelőtt már nem ér rá így beszoptam az egész délelőttöt ami azt jelenti, hogy volt egy fölösleges debreceni utam.
Szerintem az a helyzet, hogy érkezési sorrendben engedik be a véndégeket amikor a lány szabad. Így hiába mondod azt, hogy fél óra mulva ott vagy mert ha valaki odaér előtted akkor az megy a lányhoz.
Ennél a brigádnál a megbeszélt időpont semmit sem jelent. Mire odaérsz a címre már nem ér rá a lány. Regi18 nagyon tuti de nekem nem ér annyit, hogy lufira bemászkáljak Debrecenbe.
A többi hirdetőnek meg annyit: Sokszor az ilyen helyek miatt nem korrektek a vendégek és az ilyenek miatt jelentkeznek be egyszerre több helyre a faszik.