Röviden,
-Vivike 24. Nem lehet több, 30-nál, de a 24-től nagyon távol van. A fotó nem tükrözi a valóságot a lány vékonyabb, néhol zsúfolt és sok a tetkó, néhány, ízlésesebb és szebb lenne. A méreteket a 80-as helyett, jó indulattal is nehéz 75-re javítani. Nézzük a jó oldalát a dolgoknak. Kedves, közvetlen és a műszert nagy szakértelemmel, szinte átéléssel, de kicsit keményen kezeli és kezezi is. A szinte tökéletes NF befejezését, kézzel zárja, kár az eddigi fáradságáért. Itt kompenzálhatná a hiányosságokat. Az ezt követő poziciókat és azok időtartamát, sok ténylegesen 24 éves szolgáltató megirigyelhetné! Az á* érték arány elfogadható. Nem tudom, hogy leszek-e visszajáró.
-Krisztina 33. A feltüntetett kornál nem sokkal lehet több. Nekem, könnyű volt bejutnom hozzá, minden a hírdetésnek megfelelő volt. Oda tette magát, szinte mindenben és nagyon igyekezett.Szerintem élvezte is. Ajánlott. Sajnos, nekem a fiatalabbak jönnek be, annak ellenére, hogy náluk a szolgáltatás, talán gyakorlat hiányában, esetenként kifogásolható. Igaz, nálam arra is volt példa, hogy a szakmából kilépő fiatal lány az "áthúzódó" kapcsolatunkban olyat nyújtott, hosszú időn keresztül amit "munkakapcsolatunkban" előzőleg, el sem tudtam képzelni. És ehhez, még jött az esztétikai élmény is.