Sziasztok!
néhány beszámoló friss és korábbi tapasztalatokból, hogy ne csak olvasgassak mindig:
pozitívak:
-Bia: sokat lehet róla olvasni, nemrég nagynehezen sikerült bejutnom, mell,arc,fenék,alak 10/10 ,francia ok, akció a képen látható ágyon történik, lepedő v bármi egyéb nélkül...
-Luca(40): csini, kedves, aranyos, ért a férfiak nyelvén, kor/kinézet: egy 10-est letagadhatna simán, kéró rendben, visszajárok hozzá, mindeképp ajánlott.
Alexa(29): régebben jártam nála, nagyon ügyes mindenben, képeken ő van, kéró is fullos, erőssen ajánlott.
CSilla(35): érett, gyönyörő, nagymellű profi szolgáltató, kell még mondanom valamit?
-Szandy: korábban Rita akkor még f é ny es udv. most a Szoboszló felé vezető úton, 2szer voltam nála, első tapasztalat inkább negatív volt, a színvonaltalanság miatt, de csak hozzá vetődtetm másodjára is, amikor teljesen rendben volt, extrára is neveztem, szal 50-50... ha értitek.
negatívak:
-Klaudia: Szandyval együtt rendel, régen is, most is, elsőre nagyon élveztem, a karcsú, csinos testét, de másodjára büdös volt...
Petra(29): a 29 az minimum 39, de ez a legkisebb gond, kéró a Ka ss a in, zuhany után, a szobába belépve észrevettem, hogy egy okos tel efon a kamerájával az ágy felé van állítva. 5ször kértem meg, mind az öttször normális hangon, hogy azt vegye el onnan. Ő ezt először figyelmen kívül hagyta, majd különböző ellenérveket hozott fel, végül, valóban az 5-ik kérésemre, indokolva h abban egy kamera van, és rögzítésre alkalmas, kicsit bosszúsan elvette onnan, s még a konyhába is kiszaladt vmiért...
Aztán, ha a suttogástól hangosabb vagy, már rádszól, h halkabban, mert meghallják a szomszédok és ez nem túlzás. Amin szintén megállt az eszem: francia közben csörög a telefon, majd ő rohan érte, gondoltam lehalkítja, de nem, ő felvette, és útbaigazította a következő kuncsaftot, s mivel férfitársam kicsit lassan értelmezte az elhangzottakat, közben Petra folytatta a nyelvleckét, hol franciául hozzám, hol magyarul a telefonba... Első gondolatom az volt h távozok, de a kíváncsiságom, h mi lesz még ebből, ott tartott. Egyébként a teste teljesen rendben van, ügyes akció közben, de a viselkedése... és ez a furcsa kamerás sztori, nem ajánlom.
Lina(22): nem ő van a képeken, legalábbis mikor én voltam nála, pedig extra rákérdeztem, mondjuk mégis maradtam nála, fé nyes udvarban rendel, franciaája konkrétan a semmi kategória, nem ajánlom.
Kitti(24)et sajnos nem értem el.
Hanna(20): megbeszéltük h 15 perc múlva érkezem, mikor odaérttem nem vette fel, pedig kb 4-5 percenként próbáltam, kb 30 percig, miközben a közeli kajáldában ittam 1 kólát és 1 kávét. csatlakozom ahhoz aki korábban zűrösnek nevezte...
Általános észrevételek: ha meghallom h víztorony, a telefonban, már köszönök is el, ugyanis voltam már a fényesudvar elején is, végén is, egyik helyen sem figyelnek az alapvető higiéniára. Az nem baj ha a fürdő ezer éves, de 30X30as vagy normál méretű, de 100% nylon kendővel törölközhetek, és használjam a koszos ágyat, amin ki tudja ki feküdt előttem. De olyat is tapasztaltam, h a márkás tusfördő tubusába no-name tusfürdő van töltve. Számomra mindegy, h milyen tusfürdőt v szappant használok, de ha nem az eredeti flakonában teszik ki, hanem még azt is optikailag feljavítva, az az érzésem támad, h még ilyen semmiségen is át akarnak verni...
És ne jöjjön senki azzal, hogy nem akarják a 1,5 l-es gazdaságos kirakni...
Vezér utca, co op, 3 lányt ismertem meg onnan Alexa, (Tini)Dia, 3ik nevére nem emlékszem, mindegyik ügyesen végezte a dolgát, kérő kiemelkedően jó, ajánlott.
Kedves Szolgáltatók! Tudom, hogy baromi sokat költötök albérletre, bútorokra, reklámra, stb. de férjen már bele 10 vagy 20 lepedő, és 10 v 20 normál törölközőkendő, amit kimostok naponta v 2naponta, biztos h dobna a forgalmon!
Ha rosszul érintett vkit a kritika, sajnálom, de akit nem ajánlok ott férfitársaimnak próbálok segíteni, a higiéniás feltételek említésénél pedig kifejezetten a szolgáltatóknak adok fogyasztói visszajelzést! ;-)