Azért azt megjegyezném, hogy Meli helyesírása abszolút szalonképes, és a netes fórumozókhoz viszonyítva elég jó. Én általában szintén igényes vagyok a helyesírásra, de mégsem találtam benne egyetlen szót sem, ami annyira kiverhetné a biztosítékot bárkinél is (persze téged leszámítva). :)
Ez inkább szőrszálhasogatás a részedről. Zárójel közt szóköz vagy nem? Ezt még Grétsy tanár úr is igencsak megmosolyogná. Az elgépelési hiba meg nem minősül helyesírási hibának. Helyesen írni tudó emberek is ütnek mellé, ettől még nem lesznek egy szinten azokkal, akik több száz szót helytelenül írnak és következetesen úgy is használják újra meg újra. A gépelési hiba az gépelési hiba és pont.
Másrészről meg ez a fórum abszolút nem a helyesírásról szól, nyilván neki sem azzal kellene foglalkoznia, hogy melyik IQ-huszár, hogy ír. Az ember levonja a következtetést, hogy tanulatlan suttyó hozzászólását olvassa épp, és ennyi, semmi több. Irritáló néha, igaz, de hiába minden, aki így nőtt fel, soha nem is fog megtanulni helyesen írni.
A fórumon legkevésbé erre kiványcsiak az emberek. Az érdekes az, hogy az itt hirdető hölgyek milyenek külsőleg, illetve flegmák-e vagy kedvesek, de legfőképpen, hogy mennyire ügyesek az ágyban. A fórumozók véleménye pedig kimondottan rossz helyesírással is érthető. A véleményeknek a hölgyekről itt helye van. Mindenki úgy ír, úgy fogalmaz, ahogy tud és akar.