Ha érdekel v.kit leirok 1-2 élményt
Vanessa 23 : a korát kicsit lentebb valja mint a valós,de ez nem gond. A helyszin az egyetem felé haladó aszfaltcsík. A telefonba kedves hamar időpontott egyeztettünk.
A helyszinre érve hamar bejutottam. Az ajtóba várt a képein látható szerelésben.Udvariasan megkérdezte,hogy megfelel-e.Én nekem nem volt kivetni valom.
De az aktus annyira rossz volt hogy alig tudtam elmenni. Nem tudom hogy állandóan ilyen-e. De persze az alap NF rögtön extra lett.Miután a gumit felrakta nem engedte el az alját.
Fogta le ne essen. Hát ez nonszensz. Én nem ajánlom.
Barbicica: Nekem ő nagyon zsánerem , jó hely , Árpád tér környéke, A csaj hamar a lényegre tér , ügyes jól pakolható. igaz nem nedvesedik,de ezt elnézem neki.
A képek valósak.életkora is! én nagyon ajánlom.eddig 2x voltam nála de lesz harmadik is.
Lukrécia: Szeretem a vékony lányokat is. Nagyon aranyos,hamar a lényegre tér. Nagyon jó a NF bőőőő nyállal dolgozik. Szereti ha pakolják és a lényeg hogy nedvesedik és ha ügyes vagy
el is tud menni. Ami elég ritka. Én nagyon ajánlom őt, nem okozott csalódást hozzá visszajárok rendszerese.
Málna67 az apróba hirdet. Régen voltam nála a pista közepén. Nagyon kedves , Jó az NF , jó a punci , Ajánlott kategória.
Heni75 Szomszéd városban rendel. Nagyom szép feszes combok,kiváló NF és báhova engedi és birja is. Elöny ő is nedvesedik, de nagyon. Én ajánlom őt is.
Crystal amit itt a forumon olvasni róla teljesen igaz. Nem rossz az ágyban de nagyon lötyögös puha teste van. Ajánlom őt is
Kb ennyi ami igy hirtelen eszembe jutott.