panama· Kvázi-tag (103 hozzászólás)· 2012. december 11. 09:34
Valoszínűleg felkér egy barátnőt hogy ugyan had csináljak már rólad pár képet vendégcsalogatónak, igen valoszínű, Lizivel már megint mi a bajod. Az a fura hogy tőleg még beszámolót sem olvashattunk csak fik*zást, a gép mögül könnyű okoskodni, de egy csajhoz meg el sem mersz menni:)
Kobak· Újonc (28 hozzászólás)· 2012. december 11. 09:22
Akkor nem volt kedved kerűlni egyet a k*-k*róval? :D
marcus80· Őstag (614 hozzászólás)· 2012. december 11. 09:09
Egy erősen hiperpigmentált hölgy nyit ajtót, első látásra a hideg rázott tőle, menekültem ahogy tudtam. Köze nincs a valóságnak a fotókhoz.
Kobak· Újonc (28 hozzászólás)· 2012. december 11. 09:07
Felteszek egy hírdetést,és ezzel csalom oda a vendégeket ;) Gondolj bele ez baromi egyszerű...nem egyszer fordult már elő,hogy a kiválasztott lány éppen nem ért rá,de "én itt vagyok helyette" ;) Ala csa*pó street!
misterX· Kvázi-tag (100 hozzászólás)· 2012. december 11. 08:59
Tuti nem ugyanaz a két csaj. Csak gondolj bele ha bejelentkezel hozzá akkor mi van? Aktívia elkezdi magát vadul cipő boxolni? :) Az nem kicsit lenne öngől ennyire senki nem hülye. És ha tényleg menézed jobban láthatod hogy az alakjuk is más Aktíviának sokkal nagyobb a melle, van köldök piercingje, meg tetoválás a hasán. Bár azt biztos elfedi a cipő box mi? A "műnigger haj" az paróka ha nem láttál volna még ilyent.
De amúgy megértelek baromi egyszerű, és kényelmes v*daskodni f*k-zni meg sértegetni.
A kérdés továbbra is fent áll valaki volt már Napsugárnál vagy Csokoládénál?
üdv
Kobak· Újonc (28 hozzászólás)· 2012. december 11. 08:40
Akkor jobban nézd meg!Csak a vak nem látja a hasonlóságot.Az meg tényleg gáz,hogy a csüngő belét takargatja.Még szerencse hogy a koszos konyha,meg a felmosóvödör és kiborult löttyös képeket leszedték.Na ami meg a Lizihez tartozik,úgy néz ki,mit Pampalíni,mikor nyakába csúszott a nadrágja:-))
panama· Kvázi-tag (103 hozzászólás)· 2012. december 11. 08:02
Konkurencia neked vagy mi? te még képet sem vállalsz,mekkora bendőd lehet, am meg aki megnézi a két képet az láthatja h nem ugynaz a két csaj, aktiva/párduc - nak sokkal nagyobb a melle mint csokoládénak és másabb az alakja is, a sz*lg*lt*tás minőségétől függetlenül, nem tudom mi értelme egymás oltogatásának, ti biztos mind a ketten tökéletesek vagytok:)
Megi· Újonc (2 hozzászólás)· 2012. december 11. 00:27
Hello !
Nagyon hasonló ! Ua. a "műnigger haj " és a bendő is mindkettőnél hatalmas ! Csak Párduc már nem is tudja hogy takarja el a kezével :-)
Kobak· Újonc (28 hozzászólás)· 2012. december 10. 18:10
Azzal a műnigger hajjal,ami a Párducon-Aktívián volt,szerintem l*k*tus.De az is lehet,hogy a leányzó van bemázolva boxal,barnítóval.Úgyhogy szerintem a koszos-aktívia.Egyébként csak nekem tűnik úgy,hogy visszatért egy csomú telelő ribizli.Pl a volt Virág-Andi stb lakatos.Híg a leves,nagyon híg.
bond007· Újonc (1 hozzászólás)· 2012. december 10. 12:15
Helló Mindenki.Új vagyok még itt a forumon,kit tudnátok ajánlan Debrecenben,***moderálva***(18-26).Kösszi.
Murtnec· Újonc (5 hozzászólás)· 2012. december 10. 11:56
Hali! Zsófi (23) -nál volt már vki? Vmi tapasztalat? Igaz, amit a bemutatkozásánál ígér? :D
marcus80· Őstag (614 hozzászólás)· 2012. december 10. 09:43