Ki tud Barby23-ról? Hatházi strasszén rendelt, Debrecen egyik legszebb szolgáltatója volt, és már régen eltűnt. Kis ideig a régi fotójával új néven Virág 23 ként hirdetett de végleg eltűnt? Két napja feltűnt egy hirdető Anita23 aki Barby23 regisztrációs adataival és tellószámával hirdetett, majd a mai nap megváltoztatta nevét és Linda25 ként hirdeti magát amit a szerkesztőség KÉTES HIRDETŐ! Jelzővel illetett. Más tollával ékeskedni csúnya dolog! Barby23 - al egy sem veszi fel a versenyt hiába használják a regisztrációs adatait.
Szexpartner fórum debrecen
Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
haban · Tag (294 hozzászólás) · 2016. február 23. 22:43
marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2016. február 24. 09:54
Többen mondták akik visszajárósai voltak, hogy végleg befejezte.
Atti118 · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. február 24. 16:40
Láttátok már a két új nehéz bombázót ?: Alíz 28,és Helena 28 nem gyenge fotók .
Szabozs75 · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. február 24. 18:41
Sziasztok!
Keresek egy nagyon kedves lanyt.
Fekete hosszúhaju,teltkeblű.
163cm magas tetovált
tetovalasok:balváll rozsa billentyukkel meg vmi kotta féle
dekoltázsán meg egy egysoros szoveg van.
Azthiszem Katherine ill.Alexa ,Nicol néven hirdetett.
Nagyon kellemes orákat toltottunk egyutt.
Sajnos a telszama mar nincs meg.
Valaki valami info név foto telszám stb
koszonom
Zsolt
Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. február 24. 20:53
"Nagypályások" Retus van bőven teló meg kettőjüknek egy! Komoly marketing.
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. február 24. 21:59
Megelőztél. :)
Valami hasonlót akartam írni én is. Szerintem a valóság köszönő viszonyba se lesz a képekkel, de ne nekem legyen igazam. Inkább nehéz lesz az, és nem bombázó! ;)
pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2016. február 24. 22:21
Gyanítom, hogy ez is olyasmi érzés lesz, mint anno a Linda(25), akinek a képeire kicsordult a nyálam, a valóságban meg egy számomra inkább taszítóan szétplasztikázott nő fogadott, mintsem egy bombázó.
Atti118 · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. február 25. 05:37
Tényleg hirdetők diszlájkolnak ? nem is gondoltam volna . T.....utcán vannak ők is dumáltam az egyikkel.
Atti118 · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. február 25. 05:38
Igen egy telójuk van.
túró · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2016. február 25. 07:21
Ivett 28, új hirdető írja :,, ha felvettem a telefont érdemes azonnal jönni időpont foglalás nálam nincs. A leggyorsabb visz.Millió csókjaim: kedves uraim!``
GRATULÁLOK IVETT EZ NAGYON NÉPSZERŰ LESZ!
Chef mann · Újonc (43 hozzászólás) · 2016. február 25. 08:44
A képek sem valósak messze nem így néz ki sem korban sem külsőre!
marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2016. február 25. 10:17
Meg 8-15-ig hétköznap. A potenciális vendégek 90%-a ebben az intervallumban dolgozik.
csacsacsa5 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. február 25. 10:55
Tipikus futószallag effektus, csak kizárólag fél órás program, időpontfoglalás nincs, ez így tényleg "világbajnok" aki kapja marja, akinek így megfelelő, HAD VIGYE!
durrmoll · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2016. február 25. 12:08
Jessica (26) A fotók és a debreceni viszonylatban kedves, értelmes telefon után csalódás. Ő van a képeken, de a valóságverzió inkább 30, mint 26 -de ez még nem is lenne gond. Jó alakú, arca sem csúnya, bár nem a nekem való bájos-helyes (a fotókon jobban közelít ehhez), inkább kiélt. Bár alapvetően igyekezett normális hangnemben, normális hozzáállást mutatni, de ez nem belülről jön és nem is működik hitelesen; abszolút gépies, sőt türelmetlen is volt, csak testben volt jelen. Mintha egy robottal lettem volna. Számomra game over vele. A lakás egy hangulatos házrész egy nagyobb házban az Auchantól kb 1 km-re.
Lora (21) Előző nap megbeszélt időpontban nem vette fel, és az ismétlésekre később sem. Nem szeretem, ha vesztegetik az időmet. No további comment.
Heni (38) Böszörményből: Végre egy MILF, aki tudja mi kell egy férfinak és véghez is tudja vinni. Kicsit vaskosabb (de nem kövér) alkat, abszolút nem plazaplasztikbaba HP, aki ilyet szeret, ne hozzá menjen. Számomra az is előny, hogy nem magas. Először talán kicsit tartózkodó, de egy két jó szóval és jó mozdulattal kiolvasztható, utána odaadóan rajta van a szeren. Sőt, habzsolja. Természetes, egyszerű, kedves emberi teremtés, megérdemli a megbecsülést. Azon kevés hbm-i szolgáltatók egyike, akikkel felhőtlenül jól éreztem magam - meg is nyert magának, visszatérek. Egy építő kritikai mj.: a fürdőszoba és a szoba tiszta, de utóbbi kicsit lehetne igényesebben a célra berendezett és felkészített.
Süni123 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. február 25. 12:30
Sziasztok! Diana51-ről van valakinek infója? R*nd*l még?
Köszi
kalypso · Újonc (24 hozzászólás) · 2016. február 25. 13:15
Henivel kapcsolatban egyetértek, Jessicaval pedig egyik legjobb ilyen élményem volt. Jó, hogy nem vagyunk egyformák, különben sorba állnánk ugyanannál az ajtónál.
kalypso · Újonc (24 hozzászólás) · 2016. február 25. 13:16
A lábtörlő a rajtkocka.
túró · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2016. február 25. 17:31
Holtverseny esetén pedig a két úr megosztozik a hölgyön...
Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. február 25. 17:42
A britteknél van rá ígény! :D
milfvadasz · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. február 26. 04:57
Zafira 25 ről és Hanna 24ról tud vki vmi infót?Jöhet privátban is.