Gyerekek ez a lizis téma nem gyengén visszás, valahol az óvodás szint és a "hard mangement" között van (ha nem túl metafórikusan fogalmaztam).
Megmondom én a véleményemet: voltam nála és összességében átlagos volt. Szép nő, korához képest dekoratív, ápolt, de van némi súlyfeleslege (természetesen ezen lehet változtatni akár rövid távon is, nem kövér). A formái elég jók, nagy mellű.
A feneke nem kicsi, aki a 20 éves topmodell-hátsót akarja, annak nemigen jó, viszont én szeretem a kicsit nagyobb, de még formás "lökhárítót". Ez kb. az a kategória. Fürdőszobája szépen néz ki, de a melegvíz beállítása kissé nehézkes. Ez se nagy baj, kivéve ha "siet" a hölgy, amikor voltam nála, akkor éppen sietett. Ezt némileg érzékeltette is, ami nálam nem túl jó pont, ennek ellenére eszem ágában sincs ezt "lejáratásként" beállítani, csak a tényeket írom. Amúgy is kinek mikor milyen napja van, lehet, hogy csak kifogtam egy ilyen "sűrű" estét.
Az akció nem volt sem túl jó, sem túl rossz. A franciája nem volt különösebben nagy élmény, szemkontaktus ok, de a "szájmunka" az én megítélésem szerint az átlagos szintet nem haladja meg.
A d*gás is közepes szintű volt, nekem nem kellett "kézimunkázni", mint Egrinek, de ilyen bármikor előfordulhat és olyankor egy jó francia kellemesebb tud lenni. Én eldurrantam a p*ncijától és még "időben" távoztam.
Egri hozzászólása nem volt lejárató (szerintem), a fikázás amit páran ráraktak (vagy lehet hogy csak egyvalaki?) az viszont igen. A fórumot azért találták ki, hogy a látogatók önzetlenül meg tudják osztani az infókat egymással, mindenféle "fényezés" nélkül. Nálam már rég kiverte volna a biztosítékot, ha a véleményem leírása miatt olyan megjegyzéseket nyomnak, mint amit nyomtak, nagyon türelmes a "kolléga". Próbáljuk meg tisztelni egymást, a reklám helye máshol van. Remélem, hogy ezzel a többség egyetért (nyilván a reklámozni szándékozók nem, dehát a világ nem tökéletes...)
Letícia bomba nő, az egyik legdekoratívabb. Persze ízlések és pofonok, aki a kismellű, "kislányos" alkatot szereti, annak lehet akár merőben ellentétes is (van ilyen ismerősöm). Nekem nagyon bejön. Az ő franciája elsőosztályú. Az "akció" nem volt annyira kiemelkedő, bár alkalom válogatja (egyszer így, máskor úgy, szexeltem már igen jót is vele). A "p*nciszagot" nem tudom megerősíteni, én ilyet nem éreztem, igaz, hogy nem KF-eztünk. De nekem mindig tiszta és igényes benyomást keltett.
Még mindig érdeklődék a Kívánatos Angika-Regina (ugyanarról a lányról van szó) kérdésben, hogy tudja-e valaki, hogy elérhető-e a hölgy. Csodálkozok rajta, hogy erre senki nem írt semmit, pedig voltak látogatói, még beszámoló is lett róla írva régen. Jó lenne megint elérni. Erről továbbra is várnék infót, ha valaki tud segíteni.