Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. november 14. 21:21

Meddő vita folyik itt, aminek soha nem lenne vége, ha valamelyik fél nem unná meg.

Itt vannak...***moderálva***! Ennyi!

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. november 14. 21:19

A barátnőm nem tartozik senkire egy nyílt fórumon, de még privátban sem. Mint ahogy a családom sem. És még sorolhatnék pár dolgot.

Ha erről írsz, vagy kérdezel az minek számít szerinted?

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 21:03

Diszkréció? semmit se adtam ki rólad...

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. november 14. 20:54

Szerintem meg inkább udvarias.

Látom, továbbra sem szállsz le a magánéletemről. Sebaj, engem nem zavar!:) "Diszkréció adott és elvárt"

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 20:47

Ez a folyamatos "Drágázás" elég lekezelő. :)

Van már barátnőd? Vagy az se megy? 

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. november 14. 20:44

És egy olyan "embert", mint te, hány cmre is enged magához egy szolg.?

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. november 14. 20:36

Látom, rajongói táborom nem akar csökkenni az idők folyamán!:))) Annyira örülnék, ha nemcsak itt a vlen jelenne meg a sok kedves nick, dehátdehát...

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. november 14. 20:24

Egy olyan "ember", mint te, nyugodtam megtisztelve érezheti magát már csak akkor, ha ***moderálva*** közelebb engedi magához.

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. november 14. 20:21

Finoman jegyezném meg, hogy az ilko néven irogató a pécsi fórumon bebukott hazudozó, és épp a fiatal lányoknál szokott pofátlan módon bepróbálkozni szemtelen alkuval, meg gumi nélküli sz*xszel. 

Csillag33 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. november 14. 20:13

Megértem ha van negatív tapasztalata az illetőnek, de kampányolni sztem túlzás! :) Debrecenben vannak rendes lányok, én úgy vélem a többség ilyen! Szép estét mindenkinek! 

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. november 14. 20:00

Egyetértünk Drága, annyit azért az egyik "áteső":D személy védelmében, hogy mondjuk Pécsen tényleg  cirka 70-30% az arány, és nem a jó sz*lg*ltatók vannak többségben. Szóval néha nem csoda, ha óvatos az ember...

Remélem Debiben nem így van!:)

Csillag33 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. november 14. 19:27

Nem erről van szó, mint ahogy írtam is itt senki sincs fölény helyzetben, adok-kapok, 50-50%, na nincs ***moderálva***, ha nincs sz*lg*lt*tás nincs v*nd*g. Arról van csak szó, hogy nem értem ***moderálva*** miatti felháborodást kola és papjozsi rézséről, mert minden éremnek két oldala van! Mint leírtam, ha a lány bizalmat ad, a vendég miért nem? Persze vannak akik ezt kihasználják, lányok is, férfiak is, de ez egyik oldalról sem így működik! Ha egy férfi egy lányt meglátogat, az nem pozitív ha a férfi azon görcsöl mit is fog kapni, de az sem ha a lány fél ***moderálva**** miatt! Ha már van egy bizalmi alap, valószínűleg szimpátia is és a fontos a kellemes időtöltés legoptimálisabban mindkét fél részéről! Csak a lánynak nincs oka bízni annyira egy idegenben, hogy ***moderálva*** engedélyezze szerintem, persze ha már találkoztak az megint más helyzet....Lényeg a lényeg, a sz*lg*lt*t-snál a lány van a v*nd*gé*t, ha megvan az összhang akkor ez kölcsönös. Az igaz, hogy ebben a felállásban nem a v*nd*g van a sz*lg*lt*tó*rt, csak nem szabad átesni a ló túloldalára, mint a két említett személy. Én erről így vélekedem, szerintem ez így helyes és így lesz pozitív.

"Azért ez így van, ugye?" :)

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. november 14. 19:14

Kedves Csillag!

Bármennyire is egyetértek azzal, amit írtál (mert az esetek 90%ában előre szoktam ***moderálva*** amit kell, főleg ha először vagyok valahol), de azért hadd jegyezzem meg, amit már a pécsi topikban is leírtam, hogy a lányok a sz*lg*ltatást nyújtók, a v*nd*g*k pedig ***moderálva*** ezért! Magyarán te is és az összes lány azokbó***moderálva***, akikről lentebb írtad, amiket írtál! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tárgyakként kell kezelni őket, mint ahogy a normális v*nd*g*k nem is teszik, de ettől még néha úgy éreztem olvasva a hszod, hogy végülis még én (mint vendég) legyek megtisztelve, hogy ***moderálva***. Azért ez nem így van, ugye?

Szép Estét!

Csillag33 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. november 14. 19:12

Kedves papjozsi!

Megmondom őszintén, nekem meg pont az ilyen emberek indulnak hátránnyal, mivel semmi biztosíték nincs az *t*l*gos r*nd*z*sre, amit sokan még így is ki akarnak használni! Sztem a lány már ott ad egy bizalmat, hogy felelnged a lakásába, ha ezek után neked nincs felé bizalmad nincs miről beszélni! Ha ennyire zavar ez a dolog, sztem nem fontos minden lánynak a kezébe ***moderálva***, lerakhatod a szekrény polcára is, nem tudom neked ugyan mennyire sikerül belegondolni a fordított helyzetbe, de te megbíznál egy akkor lehetséges hogy először látott idegenbe? A lány telefonját hívva, a képeit látva, a lakásán, ahol feltehetőleg fehérneműben fogad, ráadásul elvileg te vagy a férfi ő pedig a gyengébbik nem, még mindig a lánynak kell bizalmat adni feléd? Nem gondolod hogy ez kicsit furcsa? Én nem feltételezem, hogy te ***moderálva***, de mi van akkor aki nem így gondolja? A lány tudjon rá?? De nem ecsetelem, ha ez nem egyértelmű!Továbbá, pont az ilyen emberek teszik ilyenné a lányokat! 

papjozsi · Lelkes újonc (56 hozzászólás) · 2012. november 14. 18:18

Kedves Csillag33!

Ezt a fajta sz*lg*ltat*sdt lehet hasonlitani egy bolti bevásárláshoz is , de én személy szerint egy másik szolgáltatáshoz hasonlitanám.Szerintem az, amit ***moderálva***  inkább a  vendéglátóipar  kategóriába sorolható be ...Itt pedig nem hiszem, hogy bevett szokás hogy a ***moderálva***, gondold csak el milyen fura lenne ha a pincér nem hozná ki a rendelést amig nem ... ki a cekket... szállodában sem kell ***moderálva*** tudtommal.

Engem személy szerint nagyon iritál ha egy kedves hölgy--biztos ami biztos alapon--***moderálva***.Voltam már ugy, hogy egy utcai lánnyal a kocsim hátsó ülésém kialkudtuk hogy ***moderálva*** , és amikor a csata hevében többet akartam akkor rá kellett stócoljak ***moderálva***, mert a kislány nem volt hajlandó levenni a bugyiját mivel csak NF-róll volt szó az elején.Nem is láttam azóta....

Nálam eleve hátránnyal indulnak azok a lányok akik ***moderálva***, ilyenkor ugyebár nehéz a barátnő-feelinget imitálni.... és bevenni.

Törölt felhasználó · 2012. november 14. 17:19

Kedves Csillag,

teljesen igazad van mindenben. Az "adok-kapokot" én már régen egyszer beírtam, nem tudom, hányan ugattak le.

A Beszélgessünkben folytathatom csak, mert nem debreceni vagyok... :)

Csillag33 · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. november 14. 15:44

Kedves kola!

Nem tudom te hogy képzeled el, te a boltba is előbb pl megeszed az árut. mit kifizetnéd? Ezzel nem azt mondom, vannak olyan lányok akik nem teljesítik a megbeszélteket, de ez általában hamar kiderül és nem is lesznek visszajárós vendégek. De vannak tisztességes lányok is és ***moderálva*** vendégek! Teszem azt te kiírtad ez fórumra így is vannak, ***moderálva***! Mert vannak rendes férfiak, de sajnos ők az elenyésző többség, tehát úgy érezném tisztességesnek, ha nem csak a lányok lennének kritizálva! Az pl mindjárt kint van fórumon h egy lány nem vette fel a telefont, de ha egy v*nd*k folyamatosan szivatja a lányt az nincs! Gondolok itt arra, bár ez nem felmentés a lányoknak, tipikus eset telefonál a v*nd*g, bejelentkezik egy megadott időpontra, a lány még rá is számol 20-30 percet, majd a v*nd*g 40percet késik, mondván, mindjárt érkezik. Ebből adódóan az idő megcsúszik, mert a férfiak 99%a fel van háborodva ha a lány megemlíti neki hogy késett, vagy már így nem tudja fogadni esetleg! Továbbá ha utána jönnének, azt az illetőt se szabad váratni, mert ő is fel lesz háborodva! Tehát nem csak a lányoknak kellene magasabb színvonalú ***moderálva*** nyújtani, hanem a férfiaknak is több intelligenciát, persze ez nem vonatkozik mindenkire! Másik tipikus eset ha felhívja egy lány 5 magán szám, általában mindenki laci vagy sanyi :) és a szia tudod én vagyok, nem biztos hogy a legtöbb információ a beazonosításhoz, 2, nem bántom a magán számos vendégeket, mert valakinek szüksége van a száma eltitkolására de átlagosan 10 ből eljön 1! És ha valaki magán számon hívja a lányt majd nem ér oda, a lány fogadja a másik magán számost, az nem a lány hibája! Még annyi és ez sem vonatkozik mindenkire, ha a férfiak magasabb színvonalú ***moderálva*** szeretnének a már ***moderálva***? (***moderálva*** :D) Megértem mind2 oldalt a lányok is legyenek a szavukhoz hűek, de a férfiak is!(bár erre is tudnék példát, hogy a v*nd*g dominát kért majd fel volt háborodva nem k*kilhatja le a lányt mert azt mondta domina van, tehát uraim amég nem tiszta egy fogalom először szótárat keressünk, ne lányt! :D) Itt egyik fél sincs fölénybe, ez egy adok-kapok dolog! Ezt így meg kellett osztanom veletek reagálásképpen kola fórumbejegyzésére!

kola · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. november 14. 11:26

Sziasztok!

Pécsen több alkalommal volt már negatív tapasztalom,voltak olyan hölgyek, akivel nagyon kellemesen záródott a találka,a legdurvábbat pár napja már leírtam!

Keresd vissza!

Mindenkinek azt ajánlom,legyen körültekintő,ha első alkalommal megy a hölgyhöz,ne rendezze előre a ***moderálva***,ugyanis a hölgy amit el kér előre,nem

biztos hogy a megbeszélteket teljesíti,ne szoktassuk hozzá őket,inkább ha nem megy bele,hogy utána rendezed,akkor inkább hagyd ott,vagy ajánld fel hogy a ***moderálva***!Ez így lenne korrekt,ne ájulj el ha nagyon jól néz ki,légy kemény és ha nem megy bele,akkor inkább

hagyd a fenébe!Ha már a telefonba hallod hogy rugalmatlan,tudod mit kell tegyél!Ha bele megy,lehet hogy az lesz a vége,hogy mikor oda érsz a címre,nem

veszi fel a telefont,de akkor már legalább tudod,hogy egy olyan hölgytől menekültél meg,aki nem veszi komolyan a ***moderálva***,és ezt azonnal közöld itt a fórumon!

Ha valami változást szeretnénk,akkor valamit tennünk is kel érte,ne hadjuk hogy a hölgyek h*ly*t csináljanak belőlünk,aki ezt olvassa adja tovább,akinek csak tudja!

A szerkesztőket arra kérjük, ne moderálja állandóan a fórumozók írását,mert akkor azt feltételezzük,hogy egyet értenek a hölgyek,alacson színvonalú ***moderálva***!

Valamint fejlődjön a korral,és kövesse több ilyen jellegű honlap tevékenységét,ahol a hölgyek profiljánál rögtön lehet jegyezni,a jó és a rossz tapasztalatokat,ez

a hölgyeknek is, meg a férfiaknak is,egy olyan vissza jelzés lehet,ami emelheti a***moderálva***!

Tisztelet a kivételeknek!Köszönöm!

Ervin31 · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. november 14. 10:58

Sziasztok! Lizi (39) nevű hölgyről van valakinek info-ja, tapasztalata? A képei alapján nagyon megnyerő

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. november 14. 09:24

Elvileg voltak már nála, olvass vissza, vagy használd a keresőt (jobb felső sarok)!

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen