mivel nem ismerjuk egymast es nem tudom ki vagy es nem is erdekel, de az sem erdekel, hogy te hanyszor voltal ott és kinek hiszel...egy dolog biztos...augusztus 4-en 2012 ben atutazoban voltam debrecenben, akkor is megbeszeltuk a randit, mikor varosban vagyok jelentkezem.úgy is történt, telefon, megkapom a madamtól a cimet irany oda.és milyen fura mikor készülök leparkolni az autoval jön a telefon a madamtol hogy közbejött neki valami fontos ügy, ha tudok varni egy órát akkor oké ha nem ez van.hát pont az az egy óra sok lett volna ugyhogy tipli tovább.lehet pont te voltál a sürgös dolog ha annyit jársz oda, kitudja?na de nem gond mert megertem en hogy mindenkinek baja van, most adodott egy uj lehetöség, azaz penteke este.már kedd délután megeggeztünk telefonba hogy péntek este randi, de még penteki nap folyaman egyeztetunk.indulás elott még itthon hivom, semmi válasz de jön az sms, hogy ok, jöhetsz.kérem a címet, megkaptam, gpsbe be GO!(ja ha kell megadom a címet is ha gondolod hogy hihetőbb legyen és hogy neked is meglegyen ha véletlenul elszornád...)és aztan a hidegzuhany, ahogy már irtam.K.rvara felb.szt.d az agyam ezzel a nem hiszem sztorival, nem lehet elhinni, megerteni hogy így kibasz.t.k velem?
De ha te olyan jobban vagy vele Krisztinaval akkor kérdezd már meg őt is(mondjuk ugy sem hiszem, hogy elismerné) a sztorival kapcsolatban...nagyon jo erzes volt ott ulni az autoban hívni mint egy hülye meg sms írni ezerrel, de hazudok ez van...