Most akkor Deby beteg lett és csak a törzsügyfeleit várja masszázs meg nf-val? Aki tud magyarázza el mi van.
Szexpartner fórum debrecen
Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
xxx69casting · Kvázi-tag (114 hozzászólás) · 2012. augusztus 24. 18:41
Törölt felhasználó · 2012. augusztus 24. 10:28
Szia,
késő, már töröltem 3 nap után :)
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2012. augusztus 24. 02:03
Szia,oké,elhiszem egy mondatban ennyi helyesírási hibával,el tudom képzelni,hogy mellé regelt :) Egy fűnyírót rakass el ha felbukkanna skype-on (mert itt nem igen fog) :D
Boss · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2012. augusztus 24. 01:50
Hali, :) Úgy veszem ki szavaidból elégé maradandó kis emlék sikeredett belőle,minden téren,amit majd nem feltétlen mesélsz az unokáknak,hogy bezzeg nagyapád ......... :D és mi a leosztás mostanság kicsit még szoknom kell a dolgokat :) nyiregyet nézegetem (asszem a hazai pályát passzolom) ott mi a dörgés 18 és 30 közt ??? úgy láttam ott is vadászgatsz :)
Navigátor · Kvázi-tag (191 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 18:33
Teszem hozzá, elég gyenge mostanában a felhozatal Debrecenben, pedig eddig igazán el voltunk kényeztetve!
Navigátor · Kvázi-tag (191 hozzászólás) · 2012. augusztus 23. 18:32
Érett Zsanett (40)
A kivétel erősíti a szabályt, de ő nem kivétel a saját szabályom, tapasztalatom alól, hogypedig a 40+ hölgyek legtöbbsége képzetlen a franciskában (és itt ismét tisztelet a kivételnek, bár ilyen kivétellel én a MILF kategóriában nem is találkoztam).
Összegzés:
Telefonos egyeztetés: könyű, korrekt, kedves
Parkolás, bejutás: könnyű
Lakás, fürdő: ultrakorrekt, egy kitűnően átalakított lakásban, az alulról szagolt virág strasse egyik sokemeletesében.
Lány: nem vétetlen a képgarancia, olyan, mint a képeken, csinos, aranyos kedves. A kormeghatározás is stimmel, nem kell hozzá radiokarbon módszer, hogy megállapítsd, olyan 40-es.
Eksön: az elején elég passzív, én szeretem, ha kezdeményznek és persze viszonzom, de itt inkább csak én voltam aktív. Na jó, most kezdte a szakmát, OK. A franciskája harmatos, de irányítható az "elég jó" felé, veszi az instrukciókat. Összességében 3/4-es osztályzat.
Simogatni lehet, ún. nyúlkálást nem szereti. Ezt meg én nem szeretem.
Vegyvédelmis támadás: jobbnak láttam tempósan lerendezni, igazából inkább tűrte.
Konklúzió: ismét egy megélhetési MILF BN, aki jobb híján, muszályból végzi a legősibb szakmát, hiányzik a tehetsége ahhoz, hogy ő férfiakat kényeztessen. Nem tanulok a saját hibáimból, csak megint beugrottam a csinos fotókra. Hja, a balga MT még a saját kárán sem tanul!
nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 20:05
Na én Édennel szoktam így járni!
Még szerencse,hogy megismerem a többi önjelölt tűzoltó között a hangját.Persze bejelentkezek,de elmenni csak hozzá szoktam.Bakker,Á-tól Z-ig mindenki van,még talán a sarki fűszeres is.
sentinel2 · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 16:55
A törzsgárdának is csak az van, és azt mondta hogy ez végleges. Az okot ő tudja de volt már régen egy lánnyal ilyen ő aval indokolta hogy a sok évi munka megviselte nagyon a szervezetét. Hogy nála mivan azt ő tudja.
Rizs · Lelkes újonc (55 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 15:56
HOI!És hol voltál? Mert nagyon variálnak a lányok vagy f*n*k*ssz*ny....
Amikor Nagycicis Beát hivtam akkor Bogi vette fel a telefonját a cs*pó utcáról.
Hívtam legközelebb Beát, na akkor ő vette fel, de már a f*nyes u*varról. Ellenben a társa nem ő volt hanem Tündike.
Na jó mondom ez nekem bonyolult : hívom Letíciát a f.ud-ról, erre Tündike veszi fel és ajánlja magát mert Leti most nincs.Akkor ezek szerint Leti Tündikével r*nd*l. Na értitek? és legyek valakinél törzsvendég, ugy hogy a helyet változtatják és a számukon mindig mást érek el...Ennyi
sentinel2 · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 13:39
Bogi 30
Ő a letíciával van együtt hozzá is volt szerencsém. A husisabbak közzé tartozik viszont nekem még is jobban bejött mint a Letícia. A csók az csók volt sokkal aktívabb de itt is zavart a mászkálás.
sentinel2 · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 13:15
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Igen ő az. Most már csak masszázst csinál nf. befejezéssel. Sajnálom hogy már vele igazából nem lehet csinálni sok mindent, de amikor az olajos testével csúszkált rajtam pffffffff..
Leticia : testre bitang jó, a melle szép nagyon, bár nem vagyok oda a szilikonért de az ővé k. jó.
Arcát én érdekesnek mondanám.
Ami nem tetszett az a vinnyogó hangja, az állandó jövés menés a lakásban és a csóknál csak a száját
nyitogatja a nyelvét hátra húzva.
Amúgy rendbe volt minden kedves volt amit kértem megcsinálta.
Mesi 29 · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 10:31
Kedves alexandrion! Felveszem amikor csak tudom,kivéve amikor elfoglalt vagyok.Kitartás! Legyen szép napod!
marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. augusztus 22. 07:49
de ő volt
alexandrion · Újonc (26 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 22:36
Drága Mesi vedd fel a telefont légyszi!:D
lick · Újonc (37 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 22:12
Nagycicis Nórikánál volt már esetleg valaki? Igéretesnek tűnik.
zufix · Kvázi-tag (88 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 19:51
ha jóltudom semmilyen nevet nem írtam.rugjátok itt az öngólokat?kinek nem inge,annak pulóvere?
és ha jól tudom,semmit nem csináltam.
na meg akkor csak te ismertél magadra:-))))
BBéci · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 19:43
Kedves zufix.Nem tudom miért nem hagyod már abba a sexboy csak segiteni akart.Amit te csinálsz sérti a VL.házirendjét.Miért utálod szegény lányt ennyire hogy kiakarsz vele cseszni
Verona · Újonc (17 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 18:15
Bárkiről írok bármit, mindenképpen rálépek valakinek a tyúkszemére. Félelmetes.
Szerintem egészen érthetően leírtam, hogy csak az mentette meg a helyzetet, hogy a csajnak félelmetesen jó teste van, de a műanyag szex nem jött be. Azt hittem érthető. Nem várok el diplomát meg nyelvészprofesszorit, elvégre nekem sincs.
Azt meg külön nevetségesnek tartom, hogy amint nem tetszik valami, amit a másik ír rögtön küldve van moderálásra.
Sergio · Kvázi-tag (135 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 15:13
Deby tényleg beteg ? :O
Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2012. augusztus 21. 14:37
Kitti 23nak a szilikon cicának ennél nagyobb rekámot nem is tehettél volna szerintem. Hisz egy ne nyúlj hozzám mert minden új rajtam de ha mégis *** modrálva *** lesz címszóval írtál egy beszit ami arról szól jó a nő ha van *** modrálva ***!!!!
Uraim beszámolók kellenek nem hirdetés HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Itt is meg más városba is!!!!!!!!!!!!!!