Most nézem, hogy Grétiről még nem is meséltem.
Eddig az egyetlen lány akihez visszamentem(nem mintha olyan sokan lettek volna).
Olyan teste van, hogy az összes többi lány akinél előtte voltam megirigyelhetné. Pedig egyik-másik simán volt 10 évvel is fiatalabb nála. Gréti testesíti meg nálam az abszolút MILF-et. :) Tornázik, a cicije pont méret a feneke meg olyan feszes, hogy ha fenékre huppanna visszapattanna álló helyzetbe. :)
Legutóbb amikor voltam nála(kb 2-3 hete) a legnagyobb melegben is csinosan felöltözve fogadott, azonnal vízzel kínált(amit az *** moderálva *** folyamán többször is elfogadtam). Nagyon kellemes beszélgetőpartner egyébként.
A lakás korrekt, többféle tusfürdő, friss törölköző, csinos házigazda aki egyedül fogad.
A szex pedig olyan amiért még biztos visszamegyek. Alapból jobb szeret irányítani, de nagyon jól viseli a fordított szereposztást is. :) Kényeztetésre jól reagál és hacsak nem Oscar díjas szinésznő akkor a jelek alapján különösen élvezi is a dolgot. A puncija finom és kellemesen szűk, nem is bírom benne sokáig. Szerencsére kellő bemelegítéssel neki sem kell sok.
*** moderálva *** csak közepesen megterhelő. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.