HOI! Alexa ( 29 ) -nél jártam kicsit régebben . Ha nem költözött akkor a 2.villamosunk végállomásától nyugat felé a főúton haladva, a közepetáján található a kuckó, hol a parkolás könnyű és díjmentes. A bejutás picit körülményesebb, a hölgy elémjön a lépcsőházban, így kapukódot nem kapok. Ha mondjuk lát valaki, akkor nehéz kimagyarázni a helyzetet. A hölgy kedvesen felkisér beinvitál. Aktuális "barátnőm" kora nagyjából stimmel, arca nem fotómodell, de nem is ijedek meg. A lakás az átlagnál sokkal igányesebb és a fürdő is polgári méretű, igényesen berendezett. Ajánlat mégegyszer meghallgatva, az aktuális menüsor kiválasztva, megrendelve és fizetve. Teljesen átlagos cashelés. Gyakorlatilag az akció szinvonalas, jó a műsor, franciska kiváló, és ő is jól reagál a dolgokra. Pózváltásokat jól tűri és élvezi is. Alak kifogástalan, sportos vékony. Nekem egyetlen egy - de k. nagy hiányérzetem volt, és ezen sajnos nem is tudott segíteni : a melle. vagyis annak hiánya. Nekem nagyon picik, én mellmániás vagyok. Ezt a dolgot mondjuk sejthettem volna, mert a képein sehol nem látszik, én arra gondoltam, hogy takargatja, de az igazság az, hogy nincs, vagyis nagyon pici. Ha megcsináltatná őket akkor állandó bérletes lennék nála, így nem került a nagy kedvencek közé, annak ellenére, hogy tényleg mindent megtett, hogy jól érezzem magam, és éltem is a lehetőséggel.
Műsor, alak, kedvesség és egyéb alapján részemről ajánlott szolgáltató , de mell méret alapján....sajnos.
Köszöntem a figyelmet!