Egykis beszámoló:
Nemrég megvolt Szösszenet-Kitty.
Viszonylag könnyen találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot.Közölte, hogy a tóciba az egyik kisebb áruház közelébe kell majd tapogatóznom( Mint a film címe: Leon a ....... ) Megérkezésemkor az egyik fotón látható ruciba fogadott. Istenem még életembe nem láttam akkor melleket. Megbeszéltük a dolgokat, és fürdés után belevágtunk. Jó kis műsort vágott le, kicsit olyan volt mintha világ életébe az én szerszámomra vágyott volna.Tekerte, csavarta, nyelte, persze kíméletesen, de mohón. Majd hanyattfekve jól meglovagolt.Hogy őszinte legyek nem gondoltam volna hogy így szorít. Persze nem volt egy satu, de korához képest elég jó. A kora az tuti nem annyi mint kiírva olvasható. Nekem még úgy tünt hogy élvezte is a dolgot, dehát ezt ugye a jóisten se mondja meg.......Egyedül fogadott, nem volt lomotolás a szomszéd szobába. A támogatás a debrecenben megszokott. A szoba rendben, a fürdőben talán a csaptelepet lehetne kicserélni mert alig jön a víz, vagy csak én voltam béna.Egyébként tiszta és rendezett. Megérkezésemkor hideg ásványvízzel kínált. Nagyjából ennyi.