Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2012. június 14. 21:49

Hát ez az. Lutri. De hát az az igazság, hogy aztán úgy is megy az ember a farka után. Hosszútávon meg lesz ami lesz. Bár azért a lányoknak remélem van több eszük. Csak a négerek meg tele vannak lével és ez sajnos komoly ellenérv lehet.

Sergio · Kvázi-tag (135 hozzászólás) · 2012. június 14. 21:39

Igen, bármi lehet! Viszont az elég megnyugtató lenne szerintem, ha a lányok rendszeresen járnának szűrővizsgálatokra pl. hetente! és arról papírjuk is lenne. Akár még a hírdetésekben is ki kellene iratni velük ,hogy kinek van kinek nincs. Ez szerintem MINDENKI érdeke, nem csak a vendégeké ,de a szolgáltatóké is! 

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 14. 21:30

Megvolt a 100. hozzászólásom, kvázi tag lettem, végre valami pozitív.

Ja és elírtam a végét, nagyon aranyos és csinos volt

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 14. 21:28

Volt egy lány ismerősöm, aki orvostan hallgató volt, sok néger csoporttársal. Rendszeresen jártak hozzá kefélni...

A lány az első félév kezdetete után, fél év múlva meghalt, a korókozó azóta is ismeretlen, gyógyíthatalan afrikai törzs.

A niggák persze szépen tovább álltak, nem tudtunk rájukbizonyítani semmit.

Igaz történet, nem vicc, óvatosan fiúk-lányok!

Nem tudjuk, hogy került a szervezetbe, akár csók utján is kerülhetett, de ennek kevesebb volt az esélye, viszont mennyi az esélye, hogy a lány nem védekezett, holott nem szedett fogamzásgátlót.

Foglalkoztam az üggyel elég sokat....

Szomorú, de tanúlságos ügy, sajnáltam a lányt, nagy aranyos és csinos volt.

Remélem segítettem.

Egri

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2012. június 14. 20:33

A minap felmerült bennem egy kérdés. A városban egyre több a néger. A fórumban úgy járkálnak mint a királyok. Vajon ezek járkálnak a lányokhoz? Hirtelen kivert a víz... A franc tudja, de ha az életben valamit nem, akkor egy néger után következni nem akarok az tuti.

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 14. 20:11

Kedves Pircsi!

Igen, tisztelet a kivételnek, bár nagyon kevés lehet az olyan lány, akinek rendes állása van emellett, mert Én akárhánynál voltam mind a panelben a fickókra várt. (Rendes állás hiányában)

Egyébként meg akkor kapcsolja ki, vagy írja át a rendelési idejét, mint ahogy egy két lány pl: csak délelőtt vagy délután elérhető.

zufix · Kvázi-tag (88 hozzászólás) · 2012. június 14. 18:30

Ki tudja ebben a nagy kavarodásban,de az szinte biztosra vehető,hogy BIA 10 és fél hónapra született.

Rodeó · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. június 14. 18:24

Dzsenifer és Ivett egy és ugyan az?????

sentinel2 · Újonc (29 hozzászólás) · 2012. június 14. 17:14

***Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***

Nf igen de a csók az +

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. június 14. 16:58

Kedves Egri!!

Nem szoktam ide  irni, de olvasgatok, és szeretném,elmondani,leírni,hogy nem biztos azért nem veszi fel ,mert szolgáltat..lehet dolgozik tisztes polgári foglalkozássa van,és csak néha fogad egy-egy kedves Embert!

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. június 14. 16:15

Látom visszatért Beléd az élet!!!

Volt it még valami"pesti"átutazó nagymenő.Nem emlékszem már a nevére,de rá is fel voltam készülve.Jópárszor beszéltünk telón,mire egeztettük az álláspontokat,majd az ajtóban közli,hogy bocs,téged nem fogadlak.Le is dobtam egyből a láncot.Ajándékkal a kezemben se köpni,se nyelni nem tudtam.

Öcsém,anyád ez nem semmi!-valami ennyi.Utánna még ráküldem a nagyfarkú barátomat/24-7/,azt meg a szobából küldte el,mikor meglátta a ló-góját.:-))) 

fib875 · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. június 14. 15:07

Voltam. Nekem nagyon bejött. Külseje, technikája, hozzáállása is oké.

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2012. június 14. 14:58

És izgató az enyhe akcentusa!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2012. június 14. 14:57

Érdekes, mert ilyennel még nem találkoztam, ezért megosztom Veletek!

Tegnapi telefonálgatásaim közben kellemesen elbeszélgettem az egyik leendő vendéglátómmal.

Minden megfelelő lett volna, ezért mondtam, hogy indulok, s hamarosan ott leszek.

Erre a kedves jóval a rendelési idő vége előtt közli velem, hogy bocs, de már fáradt vagyok és ma már nem szeretnék senkit sem fogadni!

Majd kiesett a kezemből a telefon. Ilyen korrekt magatartással még nem találkoztam!

Hölgyeim (akik olvassák és akik nem olvassák azoknak is), lehet tanulni!

Tizenöt éve várok erre a mondatra!

Ezek után nem kétséges, hogy meglátogatom-e a hölgyet.

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2012. június 14. 14:47

Ez a szerda 13. nekem sem jött be!

Letti – nem vette fel!

Natália – nem vette fel!

Bia – nem vette fel!

Tamara – pihen, tájékoztatott a kollegina!

Kitt(21) – nem elérhető, tájékoztatott a kollegina!

Mesi – nem vette fel!

Sexycsoki – nem vette fel!

Viola – felvette, kedves volt. Pesti viszonylatban félidőben bejárható a 8. "kerület" egész időben a 10. "kerület", de csak akkor tudott volna fogadni, amikor nekem már nem volt jó az időpont.

Trixi – ugyanazon "kerületeket" javasolta megismerni, mint Viola, de szintén nem tudtunk mindkettőnk számára jó időpontot találni.

Ezek után feladtam. Bementem egy bankba és néhány napra lekötöttem a nagyobbik "kerület" számát!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2012. június 14. 14:44

Szép napot Mindenkinek! Látom zajlik az élet!

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 14. 14:21

Nem vagyok babonás, de ez a 13.-a tényleg bejött.

Indulatos és mérges vagyok, mert átvertek.

Átvergődtem a városon kétszer is, két külön pontjába és akkor mindkét lány így kitol velem? Ráadásul törzsvendéggel?

Lehet Te is mérges lennél, nem? :)

Amúgy, igen, sokszor más lány veszi fel a telefont, egyértelműen megismerem Deby vagy Éden hangját, meg van még ott valami Bea, őt még nem láttam. Ha brahiból nyomták rám a telefont a grat nekik és elnézést édentől (ha olvassa)

Ajánlásokat várok, jó csaj legyen és a sexben is legyen egy oda adó stílusa. :) Ennyi az elvárásom, de az övé se legyen magas :D

Egri

Sergio · Kvázi-tag (135 hozzászólás) · 2012. június 14. 13:50

lehet,de nem hiszem el,hogy senki nem volt nála, elég jól néz ki....

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. június 14. 13:06

Szerintem míg nem mész el,addig biztosat úgyse tudsz meg.

Sergio · Kvázi-tag (135 hozzászólás) · 2012. június 14. 12:51

Trixi Cicusnál volt már valaki? Rákerestem ,de eléggé 2 értelműek a beszámolók....

Téma indítva: 2010.02.25., 21317 hozzászólás összesen