Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 11. 21:10

Azon filózok,hogy a csajok is biztos olvassák ezt a sok moslékot!Szinte mindegyiknél láttam már szám.gépet,esetleg laptopot.Sok rendszeresen olvassa a fórumot,de nem írkál.Figyelik mert ez a szakma része.Szerintem némelyik még be is pisilt ezen a csörtén.Szinte hallom a viháncolásukat a sok hülyén.

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 11. 20:50

Hát nem igaz az a mondás, hogy nagy kufferba jó pakolni?

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. június 11. 20:44

Te,Fütyülős!

Winetou lovának van új sorozata!Vödörszám lehetne belelapátolni a g@cit!!

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2012. június 11. 20:44

Húúúú.... Most elolvastam ezt a tonna hsz-t. A régi nóta. Gróf v.s mittudoménki. De szerintem mindegy is. Mint már tavaly is, most is csak azt tudom írni, hogy  míg Gróf ténylegesen csajozik és személyesen jártam több általa megfelelőnek írt lánynál, addig a *** moderálva *** nem lehet olvasni okos dolgot. A fórumon egyébként tavaly nyáron változott meg a légkör. Akkor tűnt fel több kétes nick.

humm · Kvázi-tag (125 hozzászólás) · 2012. június 11. 20:25

:))) Hajrá!

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 11. 19:26

Ki ez a némber? Milyen néven hírdet? Ha hírdet egyáltalán...

Nekem nem árulja el, pedig megismerhetne élőben is.

Fosik

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. június 11. 19:07

nézz be a ceglédi fórumba.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. június 11. 18:49

Nagyon nagy a baj!?

Pedig értünk is hozzá, szeretjük is csinálni! :)

Mikrosilver · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. június 11. 18:49

Jó napot

Véletlen nem járt még valaki Kerol-nál képek alapján bombanő.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. június 11. 18:38

Sziasztok skacok....mi lenne,ha  a szexen járna inkább az agyatok!???

Nekem is jár a modi?:)))

v.balázs · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. június 11. 18:37

Debrecen és környékén élő fiatal lányok vannak itt a fórumba ?

misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2012. június 11. 18:22

Te még mindig magaddal vitatkozol? Nem volt még elég? Eléggé felismerhető a sítlusod.

Igazán észrevehetnéd már magad, senki sem kíváncsi a nagyívű off gondolataidra, sem pedig arra hogy kiről gondolod azt hogy manager.

A *** moderálva *** (tudod ahonnan kitiltottak) történtekből igazán megtanulhattad volna, hogy ne így próbálj tekintélyt szerezni.

Ha hasznos és elismert tagja szeretnél lenni a fórumnak írj inkább hiteles beszámolókat ahelyett, hogy szét offolod, hidd el sokkal nagyobb lesz a siker.

Ha másképp nem bírod akkor ezeket a szösszeneteket pedig írd egy füzetbe vagy levelezd le magaddal emailben esetleg írd egy blogba nekem aztán édes mindegy csak ne itt legyen.

És utóljára de nem utolsó sorban arra kérnélek, hogy az ezzel a kommentel kapcsolatos véleményedet is tartsd meg magadnak, mivel abszolút nem vagyok kíváncsi rá mert tudod jelenleg nem vagy egy olyan ember akinek adok a szavára vagy számít a véleménye.

Mindenesetre bízom a pozitív fejtődésedben, ugye nem okozol csalódást?

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. június 11. 18:20

Ceglédi forumot nézd meg!

Meg a szombathelyit.-ezek ilyen vándorcigányok:-))De semmi pozitív,esetleg egy aids teszt?:-))

na ez morbid volt kicsit.

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. június 11. 18:18

Köszi Vili!

Remélem marad még pár napot Kerol néni és ellátogatok hozzá :)

Demike is tetszik, Őt is meglátogatnám, de semmi infó :S

kóborló · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. június 11. 16:53

Lehet ezt hívják KÚR-TÚRÁnak.

kóborló · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. június 11. 16:51

Csak el kell mennem Édenhez!

Amúgy van itt más újdonság is,akik elég sűrűn változtatnak várost.Pl.Demike.alig pár napja még Cegléden ténykedett,de onnan hamar megpattant.Fórumot olvasva vajon ki tudja miért?

Lehet valami nem kóser. 

papjozsi · Lelkes újonc (56 hozzászólás) · 2012. június 11. 16:46

Helló!

Ha érdekel valakit,Mesi (29) Miskolcon dolgozott , akkor 31 éves volt es Anettnek hivták.

Ime :

http://www.szexmost.hu/hirdeto.php?id=2909&ker=Miskolc

Érdekelnek a visszajelzések ,ha volt nála v-ki irjon  , nagyon dögös.

Törölt felhasználó · 2012. június 11. 16:42

Valóban bomba. Ilyen csajt valszínűleg nem sokáig "élvezhetünk". Ritka az aki arccal hírdet, és még jól is néz ki. Szerintem aki így bevállalja az arcát, úgy van vele, hogy úgyse sokáig marad itt. Nem zavarja ha véletlenül felismerik az arcát.

Chef mann · Újonc (43 hozzászólás) · 2012. június 11. 16:29

Bocsi a az első leányzó neve Éden  akart lenni!!!

Chef mann · Újonc (43 hozzászólás) · 2012. június 11. 16:22

Sziasztok!

Egri hsz.-t meg tudom erősíteni Dedyvel és Leti 29 el kapcsolatban is "Pozitív" hasonlókat tapasztaltam Debyhez még nem jutottam el sajnos  viszont mindhárom lánynál előfordult hogy i.p egyeztetés után szokásos 30percel már nem ők vették fel a telefont és mások ajánlották a tűzoltást ha már eljöttem a házhoz, nem egy korrekt megoldás !!

Most a második hirdetési szériában ifj.Letti -hez is volt szerencsém szerencsére a valóság szebb mint az LCD hozzáálás jó inkább dugás mint b.filing de nekem bejön ez a tipusú szex és Csajszli is.

Mesi a fantáziám piszkálója de nem jött még semmi besz. így eddig még kivártam!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 21317 hozzászólás összesen