Nekem ez a nap tiszta kudarc volt.
Nem csak a lányok terén hanem munka stb. de nem ez a lényeg.
Felhívtam legalább 8 lányt.
Kerol: Kedves hang, elvárások húzósak, majd ha a lottón nyerek akkor megyek, (az alapban még csók sincs, se natúr francia) magyarúl lehúz egy műanyag szex miatt. Ha kevesebb lenne az a több akkor mennék.
Egyébként bomba nőnek gondolom a kamerás témára pedig reagálhatna. Mondjuk mindegy, mert ameddig annyi amennyi,addig a konkurencia győz vagy a***moderálva*** :)
Natália: Hívtam, nem vette fel (valakinek van róla tapasztalat) ??
Niky24: ismét nem vette fel (már sokadjára)
Éden: Felvette, gyors egyeztetés, időpontban érkezek,hívom erre kinyom... anyukáját és a szakmáját párosítja számra vettem és távoztam. Egyébként voltam már nála, a melle tényleg ronda. Többet nem megyek, engem nem szivasson.
Liza: Felvette, gyors egyeztetés, időpontban érkezek kért hogy ne telefonálja a kaputelefonnál!! Érdekes, akkor írjam fel előre a kódot vagy mi? Na mindegy nyitva volt a lépcsőház ajtaja így besétáltam, hívom erre mérgesen lebasz, hogy merek Én besétálni, amíg Ő be nem enged, amúgy is vannak a barátnőjénél (aki a nagyannya lehetne) várjak kint. Anyukáját és a szakmáját párosítja számra vettem és távoztam. Nagyon bunkó módon nyomott ki, amúgy is bunkó hangja van a telefonban, de a sexben jó, kár érte, ezután Ő is törölve a listáról. Sajnos nagyon managger függő, igazán kár érte. Kedvencem volt...
Úgy hogy így jártam :)
Egri