Nem tudom, hogy feltűnt e, de több lányról érdeklődtem már, ha követed az eseményeket, talán el lehetne rajta gondolkozni, hogy mindet reklámozni szeretném e, vagy csak tényleg kíváncsi vagyok!!!???
Nem tudom, hogy feltűnt e, de több lányról érdeklődtem már, ha követed az eseményeket, talán el lehetne rajta gondolkozni, hogy mindet reklámozni szeretném e, vagy csak tényleg kíváncsi vagyok!!!???
Én Neked adok igazat.Ahoz képest hogy 29-nek van kitéve,inkább 40.Igénytelen pinaszag,az orrmarós,csak éppen vízzel leöblített/vagy csak megtörölt/ közzül,szájszag.Azonkívül a hajára is ráférne már egy új fakítás,mert nagyon csúnya a feje tövénél.Közepesnél nem jobb.
Lehet nekemugrani.
Üdv!
Úgylátom,hogy nagy felháborodást keltett a történetem!
Az tény hogy újjonc vagyok a regisztráció és hozzászólások szerint,de egyébként kb 14 éve folytatom kalandozásaimat heti rendszerességel!
Nem szoktam beszámolókat írni mert nem szeretnék senkit sem dicsérni sem lejáratni-még ha ez most így is tünt.Egyszerüen csak kiverte nállam a biztosítékot,az igénytelenség!
Bár ha nem vette volna észre némelyik úriember nem írtam semmi rosszat Leti 29-röl!Lehet csak rossz napja volt,nem volt kedve lefürdeni,vagy elfogyott a szappan-vagy mit tudom én!Megjegyzeném nem vagyok "Manager"-tisztes becsületes p* vadász vagyok!
...elcsendesedni látszik a vihar. De úgyis lesz másik...
Még csak kezet fogtunk :) de a képek róla készültek, az arca is szép. Vivien azt mondta, hogy kedves, aranyos lány, és hogy ketten is szeretnek egyet, ha az az egy esetleg ezt szeretné ;)
Jó estét mindenkinek! Ma meglátogattam Barbicica 20-at autóval könnyen megközelithető Árp"d tér környéke, még jobban néz ki mint a fotókon kedves beszédes ápolt lány , tiszta rendezett kecó jó a franciája az aktus alatt is maximálisan odatette magát. Még vissza megyek hozzá nagyon bejött.
A reklámokat jelző (X)-et elfelejtetted kitenni...
Kiara az a lány lehet aki kb. 2 éve Gina, vagy Dzsina néven hirdetett?
Egrinek szól a válasz!
Ne is haragudj, de én nem írtam negatív véleményt senkiről, csak megköszöntem az infót, szerintem te nem tudod, hogy mit jelent a lejáratás szó, am csöppet sem érdekel a véleményed, de engem ne vegyél szerintem senkivel egy kalap alá!
Valaki már biztosan járt nála, Vivien (19) barátnője lett (ő eddig egyedül volt), én meg pont Vivienhez mentem onnan tudom :) Kicsit még új nekik a helyzet, kell egy kis idő amíg belerázódnak és kialakítják a procedúrát; arra vigyáztak, hogy a makktárssal ne találkozzunk viszont Dalmával megismerkedtem... ha valakinek ez esetleg gondot jelent akkor szerintem biztos ami biztos közölje előre, hogy oda tudjanak figyelni erre is.
Úgy látom megy a klikkesedés:)
Az új Panna lány nagyon jónak néz ki, majd egyszer meglátogatom és írok véleményt:)
LOL, ti mibe vagytok ? :D
Inkább azt írjátok már le,hogy a Dalmánál járt e már vki ?
Láttál te a fórumon valakit akinek hasonló neve van mint az enyém? És ha igen, letolvajoztam őt?
A hitelességről meg: 47 vs 2243 hozzászólás... és abból a 47-ből is kb a felében Grófot szapulod... ez rajtam valóban nem sokat segít, de sebaj, majdcsak megleszek valalhogy így is...
Te elolvastad a "saját" nevedet, kiscserkész? Olvass kicsit vissza, hátha az segít, hogy ki mennyire hiteles. Bár rajtad ez nem sokat segít.
Mondod ezt te, aki még a nevét is csak úgy lopta?
A fene nagy tudásodba már nem fért bele a tény felismerése, hogy bizony épp elég sok dolog pusztán csak attól lesz "igaz", hogy sokan mondják?!
Szánalmas, ahogy próbálsz visszalopakodni Fütyülős kegyeibe. Semmivel nem vagy különb Hurbinyeknél, Devnél, Debrecennél. Műmájer tolvaj vagy, aki meglopja ezen a helyen egyesek bizalmát.
Alá'szolgája Gróf Úr!
Ez a Hubernyik nem az a híres-neves debreceni manager néni??
Vagy inkább pofára..... XD