Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Debrecen · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 08. 15:19

Nem tudom, hogy feltűnt e, de több lányról érdeklődtem már, ha követed az eseményeket, talán el lehetne rajta gondolkozni, hogy mindet reklámozni szeretném e, vagy csak tényleg kíváncsi vagyok!!!???

behatolo · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. június 08. 13:00

Én Neked adok igazat.Ahoz képest hogy 29-nek van kitéve,inkább 40.Igénytelen pinaszag,az orrmarós,csak éppen vízzel leöblített/vagy csak megtörölt/ közzül,szájszag.Azonkívül a hajára is ráférne már egy új fakítás,mert nagyon csúnya a feje tövénél.Közepesnél nem jobb.

Lehet nekemugrani.

dev · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. június 08. 10:52

Üdv!

Úgylátom,hogy nagy felháborodást keltett a történetem!

Az tény hogy újjonc vagyok a regisztráció és hozzászólások szerint,de egyébként kb 14 éve folytatom kalandozásaimat heti rendszerességel!

Nem szoktam beszámolókat írni mert nem szeretnék senkit sem dicsérni sem lejáratni-még ha ez most így is tünt.Egyszerüen csak kiverte nállam a biztosítékot,az igénytelenség!

Bár ha nem vette volna észre némelyik úriember nem írtam semmi rosszat Leti 29-röl!Lehet csak rossz napja volt,nem volt kedve lefürdeni,vagy elfogyott a szappan-vagy mit tudom én!Megjegyzeném nem vagyok "Manager"-tisztes becsületes p* vadász vagyok!

Törölt felhasználó · 2012. június 08. 00:23

...elcsendesedni látszik a vihar. De úgyis lesz másik...

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 07. 23:54

Még csak kezet fogtunk :) de a képek róla készültek, az arca is szép. Vivien azt mondta, hogy kedves, aranyos lány, és hogy ketten is szeretnek egyet, ha az az egy esetleg ezt szeretné ;)

Mikrosilver · Újonc (9 hozzászólás) · 2012. június 07. 23:16

Jó estét mindenkinek! Ma meglátogattam Barbicica 20-at autóval könnyen megközelithető Árp"d tér környéke, még jobban néz ki mint a fotókon kedves beszédes ápolt lány , tiszta rendezett kecó  jó a franciája az aktus alatt is maximálisan odatette magát. Még vissza megyek hozzá nagyon bejött.

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 07. 22:48

A reklámokat jelző (X)-et elfelejtetted kitenni...

Debrecen · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 07. 22:42

Kiara az a lány lehet aki kb. 2 éve Gina, vagy Dzsina néven hirdetett?

Debrecen · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 07. 22:36

Egrinek szól a válasz!

Debrecen · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. június 07. 22:36

Ne is haragudj, de én nem  írtam negatív véleményt senkiről, csak megköszöntem az infót, szerintem te nem tudod, hogy mit jelent a lejáratás szó, am csöppet sem érdekel a véleményed, de engem ne vegyél szerintem senkivel egy kalap alá!

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 07. 22:31

Valaki már biztosan járt nála, Vivien (19) barátnője lett (ő eddig egyedül volt), én meg pont Vivienhez mentem onnan tudom :) Kicsit még új nekik a helyzet, kell egy kis idő amíg belerázódnak és kialakítják a procedúrát; arra vigyáztak, hogy a makktárssal ne találkozzunk viszont Dalmával megismerkedtem... ha valakinek ez esetleg gondot jelent akkor szerintem biztos ami biztos  közölje előre, hogy oda tudjanak figyelni erre is.

tomo · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2012. június 07. 22:30

Úgy látom megy a klikkesedés:)

Az új Panna lány nagyon jónak néz ki, majd egyszer meglátogatom és írok véleményt:)

Sergio · Kvázi-tag (135 hozzászólás) · 2012. június 07. 21:49

LOL, ti mibe vagytok ? :D

Inkább azt írjátok már le,hogy a Dalmánál járt e már vki ?

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 07. 19:40

Láttál te a fórumon valakit akinek hasonló neve van mint az enyém? És ha igen, letolvajoztam őt?

A hitelességről meg: 47 vs 2243 hozzászólás... és abból a 47-ből is kb a felében Grófot szapulod... ez rajtam valóban nem sokat segít, de sebaj, majdcsak megleszek valalhogy így is...

Törölt felhasználó · 2012. június 07. 19:13

Te elolvastad a "saját" nevedet, kiscserkész? Olvass kicsit vissza, hátha az segít, hogy ki mennyire hiteles. Bár rajtad ez nem sokat segít.

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. június 07. 18:45

Mondod ezt te, aki még a nevét is csak úgy lopta?

Törölt felhasználó · 2012. június 07. 17:58

A fene nagy tudásodba már nem fért bele a tény felismerése, hogy bizony épp elég sok dolog pusztán csak attól lesz "igaz", hogy sokan mondják?!

Törölt felhasználó · 2012. június 07. 17:57

Szánalmas, ahogy próbálsz visszalopakodni Fütyülős kegyeibe. Semmivel nem vagy különb Hurbinyeknél, Devnél, Debrecennél. Műmájer tolvaj vagy, aki meglopja ezen a helyen egyesek bizalmát. 

fustos · Őstag (459 hozzászólás) · 2012. június 07. 17:49

Alá'szolgája Gróf Úr!

Ez a Hubernyik nem az a híres-neves debreceni manager néni??

Törölt felhasználó · 2012. június 07. 17:31

Vagy inkább pofára..... XD

Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen