Gróf Úr,
Én azért merem remélni, hogy a lányoknál a vendégfogadás előtti készülődésben minden alkalommal beletartozik a fogmosás is, még akkor is ha nincs a repertoárba a végig fr*ncia vagy csók.
Több helyen a fűrdőszobában láttam szájöblítő fertőtlenítőt (pl. Listerine), mely azért már ad egy bizonyos bizalmat a lány higiéniai viszonyainak tekintetében. (Olyat is láttam, hogy ahol több lány
volt együtt, a lányok neve fel volt tüntetve a szájvíz üvegén, és látszott hogy használják is.)
Természetesen én is úgy megyek látogatóba, hogy előtte fogat mosok és fertőtlenítő vizzel is kiöblítem a számat. (Talán még a baktériumok terjedésének akadályozásában is segítséget nyújt,
bár teljes védelmet nem ad.)
A másik témához hozzászólva, számomra is fontos a csók, mert nélküle valóban személytelen az egész akció, nekem csók nélkül olyan, mintha "guminővel" lennék. (bár azt még nem próbáltam, és nem is tervezem....) Az biztos, hogy a csók már egy személyesebb viszonyt alakít ki, és azt megértem ha egy lány csak kölcsönös szimpátia esetén hajlandó ezt vállalni. Amennyiben a meglátogatott
lány valamiért nem hozza az általam elvárt szintet, akkor én sem kérem a csókot.
Az egyik fórumon egy hozzászóló azt írta, hogy zömében az a lány nem vállal csókot, natur és végig fr*nciát, aki alapból a manager-rel együtt él, mert a "főnök" ezt nem engedi. Ha ez így teljesen
nem is igaz, azért meg kell vallani hogy ebben is lehet igazság....