Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Csajozó:) · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. május 19. 16:39

Kedves Zoy!

Nem értem miért bántod a lányokat!Gréti nagyon kedves,voltam nála párszor én ezeket nem tapasztaltam!

Dzsenifert pont a napokban látogattam meg és szerintem még fogunk találkozni!Nekem bejött!Teljesen más a véleményem róluk mint neked!

Csajozó 

Debrecen · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. május 19. 13:49

Sziasztok! Böbebabáról vmi infó valakinek???

szépfiúka · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. május 18. 23:58

Köszi a gyors választ a kérdésemre. A beszámolód elejévael teljesen egyetértek. Én viszont még sose tapasztaltam nála,hogy sürgetett volna. Ettől függetlenül tényleg lehet neki pakolni rendesen. Végig olvasva a a beszámolódat megállapítható, hogy ettől rosszabb találkája sose legyen az embernek.Egy kis TP még éppen belefér.

szépfiúka · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. május 18. 17:55

Szia!

Mi volt a gondod Grétivel? Én már elég régóta járok hozzá és nekem soha semmi gondom nem volt vele. Nálam ott van a legjobbak között. Egyébként a nálad ajánlottak nálam is ott vannak(Pláne Szonja 36).

Navigátor · Kvázi-tag (191 hozzászólás) · 2012. május 18. 14:33

Sziasztok, Dzsenifer (30)-ról szeretnék infót kérni. Valakinek van már vele tapasztalata?

x1984x · Újonc (7 hozzászólás) · 2012. május 18. 10:23

Szomja36-ról és Dorina22-ről tud valaki vmi infót adni? alőre is köszönöm :)

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. május 18. 10:08

Na akkor egyszerre válaszolok mindenkinek. :)

Alexa 29 képről nagyon tetszik, kingus20 annyira nem, de biztos Ő is jó.

Mit tartok fontosnak? Azt, hogy jó legyen a szex és ne megjátszott műbalhé vagy fadarab legyen. Másodsorban, hogy csinos, ápolt és kedves legyen a hölgyike. Ránézésre Anikó teste tetszik jobban, lehet csak masszázs van nála, nem tudom, pedig jó lenne kicsivel több is :)

Letícia műsora nagyon adta, de Őt sem találom mostanában, Bia számát sem tudom, sebaj, majd előkerülnek vagy nem :)

Nem tudom mennyire tudnám bele élni magam kittynél, hogy se csók, se nf, se semmi, ez olyan műanyag szexnek hangzik.

Jani86 · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. május 18. 08:26

Szandika27 ill. Marceláról meg Grétiről valami vélemény?

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 17. 22:38

Illetve most láttam, hogy Timi(25) hídetése is fent van.

Őt is nyugodt szívvel tudom ajánlani, nagyon csinos és kedves lány, szerintem szép arccal !!!

Fr*nciskában még fejlődhet (nekem kicsit sok volt a kézimunka) de jól irányítható, és úgy láttam élvezi is amit csinál.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 17. 22:15

Szia Egri,

Nem tudom jártál-e már Kingus(20)-nál, ha nem akkor ajánlom a figyelmedbe.

Nekem bejött, még tervezem hogy meglátogatom!

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. május 17. 21:55

Nekem Vivien képről nem tetszik, barbicicát meg nem találok (biztos én vagyok a vak) csak barbit,

de akkor már inkább anikóhoz mennék, ha masszázst akarok, Ő képről nekem már az elejétől fogva tetszik :)

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 17. 21:34

Alvin,

Ha jól sejtem, akkor már voltál Barbicicánál???

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. május 17. 20:30

Igen, menj Kitty23-hoz :) Legalább végre tényleg kiderülne mi az igazság...

De ha mégsem akarsz döntőbíró lenni, akkor mehetsz Vivien19-hez vagy Barbicicához...

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. május 17. 19:38

Na holnap kihez menjek?

Biához akartam, de nincs fent a hírdetése :S

Menjek Kitty23-hoz? :)

Fiatal is belevaló csajhoz akarok menni, olyanhoz, akinél még nem voltam.

Lilit most nem akarom meghódítani :D

zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2012. május 17. 17:17

Amit látsz az elég megvan a nyitvatartás :)

tomo · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2012. május 17. 13:52

tomo1902 ***moderálva***

tomo · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2012. május 17. 13:32

Írd le emailbe mert ittnem lehet.

***moderálva***

Egri · Tag (236 hozzászólás) · 2012. május 17. 12:07

Szia mole!

Én is jártam már így egyszer ahogy Te, de nem Édennel hanem Zafirával aki remélem már nem is működik. Tanultam belőle.

Mivel Én is kocsival megyek Debrecenbe elég messziről, így felírok pár telefonszámot aztán nem távozok úgy hogy eredménytelen volt a napon :)

Mondjuk pénteken több lány sem volt elérhető, aztán meg olyanhoz mentem akihez nem is vágytam szar is lett.

Éden amúgy rendes csaj, jó tapasztalatom volt vele, mondjuk akkor még a ***moderálva***udvar környékén rejtőzködött :D

Ami tetszett benne, hogy heves volt, látszott hogy kíván,élvezi, tekergőzött rajtam mint még senki :D majd szét szedett és ez nagyon bejött. És nem megjátszotta vagy ha igen, akkor nobelt neki :D !

Sok lányból ezt hiányolom, pl debyből is, hogy lehetne kicsit aktívabb, mert bomba teste van, de olyan kis visszafogott.

Ami nem tetszett Édenben az a melle.

Általában minden lánynak elmondom a végén a véleményem és 90% pozitív, a maradék 10%-ban meg csöndben lelépek szó nélkül, mint pl: csini milfnél, aki nem is olyan csini.

Üdv, Egri

Vaki · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. május 17. 00:55

Régen sokszor látogattam***moderálva*** a masször lányokat. 

Nagyon bejött (és többször ki is élveztem) Gina és Alexa kedveskedését.

Sajnos abbahagyták ;(

Tud valaki hasonlóan igényes helyet, hasonlóan szép és kedves versenyzőkkel masszázs témában?

Vaki · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. május 17. 00:51

Lili(18): Csatlakozom. Fiatal, csinos (arcra nem tökéletes, de még belefér).

Passzív, kezdő effektes, de irányítható, bár "vadabb" dolgokat nem szeret.

Téma indítva: 2010.02.25., 21317 hozzászólás összesen