Szia gubanc30!
Thália mennyire bevállalós? Hogy tapasztaltad?
Szia gubanc30!
Thália mennyire bevállalós? Hogy tapasztaltad?
Sziasztok!
Sajnos Fütyülősnek igaza van a Kitty nekem sem adta. Nem volt jó passzban, szerintem ő is hangulatfüggő. De kinek hogy..! Próbáld ki lehet hogy te jó formában fogod ki.
Kedves Kitty! Bízom benne, hogy fütyülős összekever valakikvel, mert pont péntek délután akartam menni hozzád, csak nem vetted fel a telefont. :(
A másik Kitty-nél már jártam, rá tuti nem igaz a fütyülős leírása. Van még több kitty? :) Vagy hellókitty? :D
Vékony, aranyos, de nagyon kezdő lány. Franciskája nulla, dugható, nem nyafog, de nem is reagál. Hátha alakul, ha tapasztalatot szerez, de nekem most kevés volt. Ezért nem szeretem a nagyon fiatalokat.
Szia!
Na milyen volt a hétvégi kaland Tháliánál? :-)
Ne légy szűkmarkú az infóval!
Köszi előre is!
Sohasem dolgoztam a ***moderálva***, sztem összekeversz valakivel, jó lenne ha olyasmit beszélnél amivel tisztában vagy!!!
Lili(18)ról valakinek valamilyen infója van?
Nem csak szerinted
Szia Buenos,
Köszi! Azt hiszem akkor már tudom kihez megyek legközelebb...
Helló
Tavaly nyár elején voltam nála, amikor kitört a Candy-láz. :-)
Rosszat valóban nem tudok mondani róla, az nem az ő hibája, hogy nem szeretem a szilikont. Biztos, hogy profi, mondhatni átlagon felüli a vendéglátás, viszont***moderálva***
Üdv
Melyik kitti az???
Szia QC,
nekem Candy az egyetlen üdítő kivétel, ahol nem zavart a szilikon cici. Ha még nem voltál nála, ne hagyd ki. Nem huszonéves, az igaz, de Candy maga az erotika, a bujaság, mindig jó volt vele, és tudja élvezni is, ha kényezteted. Profi, de igazán barátnős feeling. No, nem fényezem tovább, imádlak Candy!
Ja, és egy közérdekű: Kitti-t, és Mius-t kerüljétek messziről!!!
A ***moderálva***utcán dolgoztak régen! Lehúzós, mocsok cigeró banda!!!
...szerintem...
Kedves Gróf úr!
Mivel több megyében is látttam a hozzászólásaidat, ezért nem tartom ezeket mérvadónak. Nem tudom miért, és hogyan, de ez nem objektív véleményem szerint a részedről! Nagy szavak, kis libidóval.
Sántít az egész! Bocsánat ha csak én látom így, de szerintem, te egy NAGY KAMU vagy itt!!!
Szia Gróf Kurátor,
Igen, ez lehet még önnvallomás is..
A "pályafutásom" elején volt ilyen érzésem is egy általam is nagyra becsült szoboszlói hölgy esetében, de hamarosan tisztábban láttam a dolgokat.
Szia Alvin,
Igen, mindkét hírdetésben Barbi szerepel. Szerintem nyugodtan megkeresheted, nincs semmi átverés ebben.
(Annyit tudok még segíteni, hogy ha az ősi vezérünkről elnevezett tér közelébe navigál a címmel, akkor biztosan a képen látható lány fog ajtót nyitni)
Ki ez az Andi 23? Én tuti hogy nem jelöltem be, mert nem tetszik, de most ott látom a kedvenceim listáján... Az adatlapján az szerepel, hogy 19 órája lett frissítve. Nem értem, esetleg valamelyik régi versenyző számát kapta meg? De melyikét?
KItty 23-nál nem járt még senki??? o.O
KItty 23-ról vkinek infója, tapasztalata??? Köszi előre is!!