Helló Mk-társak!
Nem csak neked volt rossz élményed Kittynél Fütyülős. Én sem mennék vissza többet az tuti.
Helló Mk-társak!
Nem csak neked volt rossz élményed Kittynél Fütyülős. Én sem mennék vissza többet az tuti.
Nem sokára pontot teszek ennek az ügynek a végére!
Nekem sokkal rosszabb élményeim voltak egy egyszerű "nem vette fel a telefonnál"!
"Bárki lehet rossz passzban"
Ez igaz, de olyankor szépen meg kell mondani a telefonba a vendégnek, hogy bocs ma nem alkalmas.
Az h nem adta és hogy lehúzós, mocskos cigeró lennék az nem ugyanaz!!! Bárki lehet rossz passzban!!
Sziasztok!
Én is megláttogattam Kitty 23-at, igazán közvetlen és odaadó volt...szerintem semmi probléma nincs vele! Igazán gyönyörű lány, formás popsi, a cici igaz szilikon, de kifogástalan!
A helyszín egy átlagos panel lakás, de igényes, hangulatos, füstölővel, hangulatvilágítással. Fütyülős érdemes lenne neked is meglátogatnod, akkor meggyőződnél róla, hogy tényleg összekevered valaki mással.
De melyik Kittyről van szó? A barna vagy a szőke? Hány éves?
Szia gubanc30!
Thália mennyire bevállalós? Hogy tapasztaltad?
Sziasztok!
Sajnos Fütyülősnek igaza van a Kitty nekem sem adta. Nem volt jó passzban, szerintem ő is hangulatfüggő. De kinek hogy..! Próbáld ki lehet hogy te jó formában fogod ki.
Kedves Kitty! Bízom benne, hogy fütyülős összekever valakikvel, mert pont péntek délután akartam menni hozzád, csak nem vetted fel a telefont. :(
A másik Kitty-nél már jártam, rá tuti nem igaz a fütyülős leírása. Van még több kitty? :) Vagy hellókitty? :D
Vékony, aranyos, de nagyon kezdő lány. Franciskája nulla, dugható, nem nyafog, de nem is reagál. Hátha alakul, ha tapasztalatot szerez, de nekem most kevés volt. Ezért nem szeretem a nagyon fiatalokat.
Szia!
Na milyen volt a hétvégi kaland Tháliánál? :-)
Ne légy szűkmarkú az infóval!
Köszi előre is!
Sohasem dolgoztam a ***moderálva***, sztem összekeversz valakivel, jó lenne ha olyasmit beszélnél amivel tisztában vagy!!!
Lili(18)ról valakinek valamilyen infója van?
Nem csak szerinted
Szia Buenos,
Köszi! Azt hiszem akkor már tudom kihez megyek legközelebb...
Helló
Tavaly nyár elején voltam nála, amikor kitört a Candy-láz. :-)
Rosszat valóban nem tudok mondani róla, az nem az ő hibája, hogy nem szeretem a szilikont. Biztos, hogy profi, mondhatni átlagon felüli a vendéglátás, viszont***moderálva***
Üdv
Melyik kitti az???
Szia QC,
nekem Candy az egyetlen üdítő kivétel, ahol nem zavart a szilikon cici. Ha még nem voltál nála, ne hagyd ki. Nem huszonéves, az igaz, de Candy maga az erotika, a bujaság, mindig jó volt vele, és tudja élvezni is, ha kényezteted. Profi, de igazán barátnős feeling. No, nem fényezem tovább, imádlak Candy!
Ja, és egy közérdekű: Kitti-t, és Mius-t kerüljétek messziről!!!
A ***moderálva***utcán dolgoztak régen! Lehúzós, mocsok cigeró banda!!!
...szerintem...