Ja-ja!
És szexi is:-))
üdv:
spray
Ja-ja!
És szexi is:-))
üdv:
spray
Szia!
Pedig Szofi az! :-)))
üdv:
spray
Sziasztok.
Akinek van infója a lányokról ne tartsa magában. :) Szandi24 Kincső26 Dóra24 Maya24
Akár privátban is. Köszi
40+ korosztályhoz Debrecenben kit tudnátok ajánlani? Külsö nekem annyira nem lényeg, illetve Dzsuli és Szofi sem mert náluk már jártam. Köszönöm szépen. Privátban is szívesen fogadom
:-)))
ja ja ....újraindul a fórum:-))
üdv:
spray
Most hogy mondod tényleg! Legalább új a lépő! 😀
Deeeee :D
Sziasztok.
Tudom, hogy messze nem ez a lényeg, de
a kedves Melissa51 hirdetésén
a hátulról fotózott, az ágyon térdelő képen a bal lábán lévő - egyébként nagyon szexi-pántos - fekete szandál talpán lévő 'ragacsok' a kb. hat vonalkóddal (és a gondolom nem vízálló stb. felirattal:-P) nem zavaróak úgy képileg vagy esetleg használat közben....?:-) Bár ez legyen a legnagyobb bajunk....:-)
üdv:
spray
Nem rossz, találkoztam vele a régi szép időkben. Igazából szerintem, ha ez nem jön be akkor sincs ok a panaszra masszázs fronton, mert Abi és Fanni is itt van a héten és én mindkettőjüket szeretem.
nála igen.meg elég sok az extra ezért én is kihagytam a leányzot.
Sziasztok!
Molly(28)ról van tapasztalatotok?
Köszönöm előre is!
Köszönöm a tippet!
Izabella egy tündér lány, hasonló karakter kicsit magasabb mint Tamara volt, (ő már nincs) de tökéletesen megfelelő,
igazi barátnős! Mindenképp jól jártam, választ kaptam a kérdésemre, és jól éreztem magam!
Kérdezd Izabellât!
https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/izabella/0ep
Hidd el tuti ismerik egymást.
Üdvözlök mindenkit!
kb.3 hete voltam egy Tamara 26 nevű lánynál, és olyanyira jól sikerült a találkozó,hogy 2 nap mulva ismételtem!Akkor mondta hogy végleg itt marad Debrecenben ám azóta nem elérhető.Valakinek esetleg van infója,aki járt nála mi történt?
Inkább Olgáról számolj be 🤭🤭🤭
Milyen volt?😀😀😀
Nagyon pördítttyyyük a fórumot:-).....
üdv:
spray
Lánykereső Szerkesztőség
· 2022. szeptember 07. 09:02
Kedves fórumozók!
A topicot újra megnyitottuk. Kérjük, hogy a beszélgetést tartsátok normális mederben és normális hangnemben. A személyeskedőket, kulturáltan kommunikálni nem képes fórumhasználókat kérjük, hogy keressenek maguknak másik platformot, ahol jól érezhetik magukat. Mások tendenciózus zaklatása és üldözése - különösképpen, ha az direkt adminisztrátori kérés ellenére történik - azonnal kizárással jár.
Köszönjük a megértést, szép napot és kellemes csevegést kívánunk.
Sziasztok!
Csenge (22) -el kapcsolatban akinek van tapasztalata az kérem írja meg akár privátban is. Előre is köszönöm.
Pont ? Nálad? !!!!!! Masszózhözmegyek! tali részletei maradjanakinkább titokban?! Hölgyet kinéztem masszázsra meg? Orál? Ha véletlenül kicsit beindul? aktuslesszbelőle?Makktárs nepanaszkodjon vagy dicsekedjen? hogy rossz vagy jóvolt a 69-nél! Hölgyet felhuzta megkivánta a szexet! Hölgyek is emberbőlvannak!! Kapsz egy fizetett szolgáltatást igaz kicsit továbblépve! De megérne 1 misét a nonsztoppos lányok? Kinézed? Mész Üritel? Közben? Csak tárgykénthasználod?
Eszed? Elment? Idézlek! Ugyanezért ránk tartozik pl. az is, ha megtudjuk, hogy valahol valaki óvszer nélkül vette be a várat
Oroszrulettet kihagynám! Óvszernélkülivel inkább nemdicsekednék! Max Kerülendőberaknám! Óvszernélkül bevállal? Előtte fürdés? Lepedőcsere? Nuniban sikositó előtted 10 perce makktárs? Rudid siklik makktás örökitőin?