Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. május 05. 19:36

Nos, van olyan oldal ahol működik a dohányzás megjelölése és igenis vannak akik megjelölik, hogy cigiznek.

És igen, volt már szerencsém olyan lányhoz aki miután köszöntem és bemutatkoztam (nyilván csak keresztnevet mondok...), köszönt és bemutatkozott. De ez sajnos nagyon-nagyon ritka :(

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 05. 13:34

Mole,

Köszi az infót!

Ha meglátogatom, jön a beszámoló is....

mole · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. május 05. 13:22

Én Trixi cicust ajánlanám! Tavaly nyáron voltam nála Hajdúszoboszlón. Vékony magas lány, az arca szép/átlagos kategória, szemeiből árad a bujaság és az erotika , a cicije lehetne jobb is de a műsor magával ragad.

Felvidékről (ideiglenes nevén Szlovákia) származik. A szláv akcentus erősen érződik, nekem nagyon bejött ahogy a mohó bláz közben beszélt hozzám. :) Engem ugy "elkapott" hogy csak kapkodtam a levegőt.

Popót élvezi, jól mozog, beszél hozzád közben:)!!! Az első alkalomnak pont jó!

Ha már popó:

"Tehetsége" van a férfi popó izgatás témakörében.Én konzervatív vagyok e téren és az "ONLY EXIT" elvet vallom következetesen de nagyon izgató dolgokat művelt a nyelvével.

Ha elmész hozzá írd le hogy milyen volt.

Megjegyzés: Az infót 99%-ra mondom ugyanis tavaly nyáron szoboszlón Vivien néven hirdetett Trixi cicaként még nem jártam nála de a képeit felismerem. 

A telefonban ugy is kiderül hogy akcentussal beszél e vagy sem.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. május 05. 11:02

Fiúk,

Engem is érdekelne, hogy kinél érdemes első alkalommal kipróbálni....

mole · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. május 05. 10:44

Hello cicifüggő!

Ha jól emlékszem Tündérke kb. 4 éve van a bizniszben. Akkor Csilla néven kezdett. Akkoriban többször voltam nála, egyszerűen megőrített annyira jó volt. Akkor kb. 19 éves volt és minden együttlét élmény volt vele. Hatalmasakat hancúroztunk amit kifejezetten élvezett, még a poppsit is szerette.

Azóta profi lett és a kezdőkori önmagához képest felszedett vagy 8-10 kilót. Még mindig az egyik legjobb műsor de már meg sem közelíti a négy évvel ezelőtti önmaga által felállított mércét.

Mindezt mondom úgy, hogy eleinte rendszeresen jártam hozzá legutobb pedig tavaly előtt télen voltam nalá. (azóta fogyhatott, változhatott)

Összefoglalva: Nem akarom lehúzni mert sok szép emléket köszönhetek neki és ha jó cumikát akarsz akkor menj el hozzá. Amit kapsz tőle még mindig az egyik legjobb műsor a városban de ha láttad volna fénykorában.......

panama · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2012. május 04. 23:21

Sziasztok!

Egy kis segitséget szeretnék kérni a kokatlátottaktól, mégpedig olyan csajt keresnék akinek olyan igazi "kurvás" - "plázacicás" arca van

kit ajánlanátok, előre is köszi

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. május 04. 22:46

Ezek a dolgok nagyon képlékenyek.

Most komolyan gondolod, hogy kiírja, hogy cigizek, és "Csöcsinek" hívnak, ha felveszi?

Itt minden hírdető a legjobb arcát akarja mutatni. A beszámolók, és a JPÉ segít csak!

:)

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2012. május 04. 19:41

A bagószagról jut eszembe: olyan mező miért nincs a hirdetésekben, hogy dohányzik-e a hölgy vagy sem? Szerintem igencsak hasznos lenne...

Meg az sem lenne ördögtől való dolog, ha a lányok bemutatkoznának mikor felveszik a telefont, pláne ha a barátnőjükét veszik fel...  

cicifüggő · Újonc (22 hozzászólás) · 2012. május 04. 18:30

Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki? Tündérkére lennék kíváncsi,ő korábban nem margaréta néven hirdette magát? Amúgy milyen a csaj? Mindenre kíváncsi vagyok vele kapcsolatban, ő van-e a képeken, a hozzáállására, milyenek a cickói (azokat sajna nem mutatja...)mióta van, honnan jött, stb... esetleg ha valaki érdemi infóval tudna szolgálni, előre is megköszönöm.....

nanti · Kvázi-tag (128 hozzászólás) · 2012. május 04. 16:37

van itt egy csomó olyan előadó.akinél ***moderálva***megteheted:-))

meg olyan is,akinél kell érte ***moderálva***:-))

marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2012. május 04. 15:40

sziasztok!

tudtok valakit ajánlani akivel kipróbálhatnám az anált? még sosem csináltam de azt hiszem itt az ideje :)

kóborló · Újonc (40 hozzászólás) · 2012. május 04. 11:19

Egy Chuck Norris vicc jut eszembe az "élményről"

Egyszer az anyja Chucki-nak szólította.DE CSAK EGYSZER!

Nem volt százas,se a műsor,se a csáje!Bagószag,meg valami áporodott punciszag is terjengett.Mintha nem találta volna a fürdőszobát.Meggondolandó.

degye75 · Lelkes újonc (90 hozzászólás) · 2012. május 04. 10:19

Üdv mindenkinek!

Tháliánál járt valaki közületek?

zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2012. május 03. 00:44

Ügyes csak kb 4-5 orát dolgozik .... :( amikor énis melozom....

FTF2x · Újonc (23 hozzászólás) · 2012. május 02. 16:02

Sziasztok!

Debrecenben tudtok ajánlani erotikus masszázst is nyújtó hölgyet?

country man · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. május 02. 14:25

Én nekem is volt szerencsém mindkét leányzóhoz, és osztom a véleményed.Valamivel szebb Deby/nekem az ajka nem jön be/,alakra csinosabb, de a TUDÁS ÉS TAPASZTALAT nem mellette szól.Az Éden reszortja.Mikor franciskába csak a tövét fogja és helyesel a kis fejével, mindenféle kézimunka nélkül....Otthon nem szoktam így megizzadni, mint nála.És külön köszönet a hideg ásványvízért!

csoda120 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. május 01. 15:22

Sylvi-nél járt már valaki? Van valakinek róla tapasztalata?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2012. május 01. 13:06

Azért van a lakásban fogadónak is előnye:

Higiénia (bízom benne, hogy mosakodik).

Télen meleg, nyáron hideg.

Az utcán is ott a manager, csak két lehajtóval messzebb.

Diszkrétebb.

csoda120 · Újonc (11 hozzászólás) · 2012. május 01. 13:04

Azért egy lakásban kényelmesebb sokkal, plusz a higénia sem mindegy. :)

xxx69casting · Kvázi-tag (114 hozzászólás) · 2012. május 01. 12:35

Az mér nem jó? Annak is 2 lába van meg egy feje... Ő is ugyanolyan jó lehet, sőt utcai harcosba sokszor odaadóbbakat találni, mint lakásban. Ja és nincs a manager a másik szobában...

Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen