Akkor ezek szerint ajakherpesz probléma jelentkezett.....mert ugye nem mindegy hogy ajak- vagy nemiherpesz!!
Az ajakherpesz esetén is óva intenek az orális játékoktól, mert (az orvosi szakirodalom szerint) könnyen át lehet a két területet fertőzni. De ha utána olvasol a témának,
akkor láthatod hogy az ajakherpesz vírusát a lakosság 80-90%-a magában hordozza, és akár egy nem megfelelően elmosott pohár útján is be lehet nyelni. A tudomány még
nem fejtette meg, hogy a szervezetben lappangó vírust mi aktíválja (leginkább tavasszal a legyengült immunrendszer mellet jeletkezik), de teljesen váratlanul előjöhet minden kiváltó ok nélkül is. (És ehhez még kalandozni sem szükséges.)
Tehát azt mondod hogy Hannának ajakherpesze volt, és így is fogadott??! Ha így volt, az részéről óriási felelőtlenség!! (Ha viszont láttad rajta, akkor miért nem hagytad ott?)
De ha nem látszott az ajkán a herpesz nyoma, akkor koránt sem biztos hogy tőle kaptad el!!! És ha nem tőle kaptad el, akkor alaptalanul "húztad le".
Szóval azért ezzel óvatosan kell bánni....)
Én úgy gondolom (legalábbis bízom benne), hogy a lányokban van olyan felelősségérzet, hogy ilyen esetben "betegszabira" mennek!!!!
Mindenesetre az elmúlt szombaton én is gondolkodtam rajta, hogy újra felkeresem Hannát mert eddig csak egyszer voltam nála...még az év elején.
Akkor nagyon csinos volt, Nellihez hasonlóan magas (karcsú) és formás kemény mellei voltak. (Fütyülős kérdésére is válaszolva)
Ha jól értelmezem a hozzászólásodat, akkor ez már ez nem így van?? Sokat szedett fel?